Pero Milosevic: „Experiența lui Pârâianu este cheie și antrenorul Adi Petrea”

SCM CH CSU Politehnica găzduiește duminică de la ora 18 derby-ul bănățean cu CS HC Adrian Petrea Reșița. Tehnicianul timișorenilor, Pero Milosevic, speră la o sală plină în duelul cu reșițenii și l-a lăudat pe antrenorul acestora, spunând că Adrian Petrea va ajunge unul dintre cei mai buni antrenori din țară. Mihai Timofte, unul din căpitanii alb-violeților, speră într-o victorie care să ajute în lupta pentru obținerea unei poziții cât mai bune care să faciliteze calificarea în primele patru.

IMG_3072Pero Milosevic a vorbit despre punctele forte ale reșițenilor. „Este un derby de Banat, un derby al regiunii, este foarte important. Este un derby unde sunt două echipe de sus, din zona de play-off. Au jucători buni, Adi Petrea este un antrenor foarte bun și va fi unul din cei mai buni din România, a fost un jucător foarte bun. Au jucători foarte buni care joacă bine tactic, nu pierd multe mingi. Nu au nume mari, au un proiect bun de anul trecut din liga secundă. Experiența lui Pârâianu este cheie și antrenorul Adi Petrea care e foarte bun și va fi printre cei mai buni în România. Trebuie să jucăm bine, să ne apărăm tare. Sperăm să avem o sală plină, va veni mult public din Reșița. Jucătorii noștri merită să vină publicul timișorean ca să ne susțină, să obținem încă o victorie”, a declarat antrenorul timișorenilor.

Extrema stângă, Mihai Timofte, a prefațat și el duelul local. „Nu văd o importanță deosebită ci doar o importanță pentru că este următorul meci pe care-l avem de disputat. Ne bucurăm, dacă ne gândeam înainte de începerea campionatului că două echipe din Banat vor merge în play-off, atunci cu siguranță că toată lumea era mulțumită. Acum ne putem gândi puțin mai departe, noi suntem deja calificați și ne dorim să ocupăm o poziție mai sus pentru a ne facilita poate o eventuală calificare în final 4. Fiecare meci are o motivație aparte, mai ales că jucăm cu echipa din Reșița unde orgoliile sunt puțin speciale. Este un meci pe care vrem noi să-l câștigăm, asta este prioritatea noastră numărul 1”, a declarat Mihai Timofte.

Tehnicianul muntenegrean a vorbit despre problemele medicale din lot și despre punctele forte a lui Poli pentru duelul cu echipa din Reșița. „Acum avem în continuare probleme cu Pejovic. Este deja pe bancă, dacă avem nevoie urgent de el îl băgăm și riscăm. Daskaloski are probleme lombare după ultimul meci și nu s-a antrenat. Sâmbătă o să se antreneze prima dată. Toți jucătorii pe care îi am au probleme cu accidentări mici, dar când vine meciul dau tot, de asta sunt mândru de acești jucători. Tot timpul avem atmosferă bună, disciplină tactică, luptă, mai ales în apărare. Nu e doar un fragment, nu e doar apărarea, trebuie să și bagi goluri. Disciplina tactică și un sistem de muncă, iar în ultima vreme vine și publicul. E foarte important pentru noi, la ultimele meciuri, de la Steaua, vine publicul și ne susține, dar eu nu sunt mulțumit. Trebuie să vină mai mulți, eu tot timpul vreau. Când am venit la acest club am promis că o să umplem sala”, a adăugat Pero Milosevic.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: