Pero Milosevic: „Pauza asta din campionat ne-a făcut rău. Nu atât de mult încât să pierdem, dar suficient ca să nu încheiem meciul bine cu 7 goluri diferență”

Politehnica Timișoara a învins cu 24-22 pe CSU Suceava în meciul disputat la Sânnicolau Mare, diferență pe care alb-violeții au avut-o și la pauza întâlnirii, când scorul a fost 13-11. Timișorenii au condus la jumătatea părții secunde și cu un avans de 7 goluri, dar pe final adversarii au redus diferența și acest lucru l-a nemulțumit pe antrenorul Pero Milosevic.

Tehnicianul timișorenilor a amintit că echipa sa a venit după o pauză de trei săptămâni și de faptul că formația sa a trebuit să-și schimbe modul de lucru și sala. „Nu am jucat partide trei săptămâni, 18, 19 zile de pauză. Am muncit bine cu jucătorii care au fost aici, dar cum Demis Grigoraș a fost la națională și Chikovani a fost la Georgia, noi am muncit mult în ultima săptămână. Am schimbat sala și maniera de a lucra în Timișoara”, a declarat la finalul partidei Pero Milosevic, care nu a fost mulțumit de cum au tratat unii jucători finalul partidei când au început să joace puțin prea individual.

„Am fost mulțumit de diferența de 7 goluri dar când am început să fac schimbări, avem nevoie de schimbări pentru că jucăm miercuri la Târgu Jiu și vineri la Steaua, am nevoie de mai mulți jucători. Sunt câțiva jucători, nu mulți, dar sunt unii care nu au fost responsabili la 7 goluri diferență. Au început să joace puțin individual și de asta sunt supărat, normal. După, normal când cobori de la 7 la 5, 4, în momente cheie, a fost un penalti clar la Ikra, nu a fluierat arbitrul și după au dat aici. De aceea, cu adevărat pot să spun felicitări jucătorilor pentru luptă, dar nu sunt mulțumit. Cu 7 goluri diferență să scazi și după să suferi până la final ca să câștigi nu e bine. Dar cum nu am jucat 3 săptămâni e importantă victoria”, a adăugat Milosevic.

IMG_9372

 

Antrenorul lui Poli a protestat la adresa arbitrilor cu mai multe ocazii, pentru că aceștia au fluierat pași la jucătorii săi, dar la adversari nu. Atunci muntenegreanul a primit și cartonaș galben. „Nu înțeleg cu adevărat. În prima parte am făcut pași de 5 ori și lor le-au fluierat doar o dată, dar ei au făcut 7. Cum am fost jucător de handbal și am antrenat mulți ani și înțeleg că au fost pași. Ne-au fluierat de multe ori. Pe lângă 4, 5 pași am avut și 4 ratări în atac și am ratat și trei penaltiuri. E mult și noi am avut 2 goluri avans după prima repriză. Asta înseamnă că joci bine în atac și apărare, în defensivă am fost buni. În a doua parte am avut mai puține ratări dar la final cu 7 goluri diferență nu mi-a plăcut cum am încheiat”, a mai spus Pero Milosevic.

Pero Milosevic a vorbit și despre absențele din echipa sa, dar și despre rotațiile pe care încearcă să le facă pentr a face față programului aglomerat din acest final de sezon. „Nu e sigur locul 9. Acum faci egal cu Vaslui, ai două partide dificile. Kaftin n-a jucat azi, are o leziune, să vedem cum îl vom recupera. Jucăm de mult timp fără Andrei Păiuș, un om cheie în atac și apărare. Acum am jucat și fără Leo (n.n. Leonard Ștefan), pivotul junior care a venit accidentat de la națională. Trebuie să facem rotații și să vedem și alți jucători, Ursu care ajută 10, 15 minute în fiecare meci pentru că acum până la finalul sezonului avem meci la fiecare trei zile și trebuie să rezistăm până la capăt”.

Pentru poliști urmează deplasarea la Târgu Jiu. „O să fie dificil. Târgu Jiu e o echipă foarte bună, are doi jucători buni pe fiecare post. De asta au ajuns în finala Cupei. O să fie dificil, dar dacă jucăm ca la Vaslui putem să ne așteptăm la un rezultat bun. În Vaslui am jucat perfect în atac și apărare 60 de minute, dar pauza asta din campionat ne-a făcut rău. Nu atât de mult încât să pierdem meciul, dar suficient ca să nu încheiem meciul bine cu 7 goluri diferență”, a concluzionat Pero Milosevic.

* Tot astăzi, în penultima apariție acasă din returul Diviziei A Seria B, în cadrul etapei a XXIV-a a ligii secunde, ”Poli II” Timișoara a cedat cu 28-31 Universității Cluj, în Sala Banu Sport.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: