Poli, extrem de constantă: succes tot cu 10 avans, cu Extrem

CS U Politehnica Timişoara a învins şi în al doilea amical disputat la finele stagiului de pregătire din Ungaria, dispunînd astăzi de secund-divizionara Extrem Baia Mare, şi tot la 10 goluri diferenţă, ca şi aseară, cu Debreceni AEC.

Extrema Adrian Cristescu a revenit cu goluri pentru Poli Timişoara, 4 contra lui Extrem Baia Mare, în amicalul din Ungaria

Alb-violeţii au câştigat jocul cu maramureşenii cu 29-19 (14-11), golgeterul Andrei Grasu fiind din nou principal marcator al timişorenilor, cu 9 goluri. Extrem a încheiat pe locul 2 turul seriei vestice a ligii secunde de handbal masculin, Divizia A Seria B, la un unic punct în urma liderului HCM Baia Mare, concitadină în faţa căreia a pierdut singurul meci al toamnei.

Pe lîngă Grasu, căpitanul Fenici şi extrema Lela au marcat câte 5 goluri iar Cristescu, o altă extremă a formaţiei pregătite de Czari şi Dumitru, înscriind de 4 ori.

Mîine dimineaţă, la ora locală 10,30, Poli va disputa un al treilea joc amical în tot atîtea zile, cu secund clasata în elita maghiară, Pick Szeged. Din formaţia gazdă lipsesc cei 5 jucători convocaţi în reprezentativa Ungariei, ce participă în această perioadă la Campionatul Mondial din Spania.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 1

 


Ultimele articole din categoria Handbal: