Poli II, aceeași schemă: în efectiv restrâns în deplasare. Iar locul 2, Satu Mare, schimbă trupa după pauză

Duel dezechilibrat astăzi de la ora 11 în cea de-a șasea etapă a returului Diviziei A – Seria B la handbal masculin, între o grupare gazdă, CSM Satu Mare, cu numai 3 înfrângeri și suflând în ceafa liderului CSM Făgăraș, și o echipă ”satelit” a Politehnicii Timișoara cu un singur succes în actualul sezon și abordând deplasările în efectiv numeric restrâns, pe când ceilalți tineri sunt reținuți în lotul de meci al prim-divizionarei din Liga Națională.

În consecință, sătmărenii și-au fructificat avantajul terenului propriu, însă ”Poli II” s-a ținut totuși destul de bine, dat fiind toate circumstanțele acestui joc din etapa a XIX-a în seria vestică, și a cedat ceva mai puțin aspru decât în alte precedente ieșiri, 41-26 (18-9).

DSC_1996

 

Desprinderea pe tabela de marcaj a survenit spre sfârșitul primei reprize, și pe mijlocul celei de-a doua, un parțial de 8-1 din minutul 42.

Cu tineri din generațiile 1995 – doi respectiv 1996, restul lotului, alb-violeții au fost surprinși pe Someș în aproape jumătate din cazuri pe contraatac, capitol la care a excelat stângaciul de pe extremă al fruntașei ce juca și în acest deceniu în elita primului eșalon, Olah, autor a 14 goluri.

CSM Satu Mare, care pierdea în prima și ultima deplasare din toamnă, 28-24 la Sibiu și 31-30 la Oradea, dar și în prima apariție din 2016, 27-22 la ”U” Cluj, a schimbat echipa în repriza a II-a, menținându-l doar pe golgheterul Olah. Astfel, s-au mai înscris printre alții la gol Ungar – de 6 ori, Varga 5 dar și timișeanul Alexandru Morar, cu un gol, lansat de CS Unirea Sânnicolau Mare.

Pentru timișoreni, care au cam ochit barele, au marcat Zamfor și Predoi – de câte 7 ori, Inișconi 4, Dascaliuc 3, Micle și Jigovan – câte două goluri, și Homneac, în poartă apărând Marușca și Teșan.

Urmează un meci acasă cu liderul CSM Făgăraș. Rezultatele, ierarhia și etapa viitoare, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: