Poli, în Supercupa României. ”Am demonstrat de multe ori că știm să jucăm destul de bine contra lui Dinamo”

SCM Politehnica Timișoara participă activ la deschiderea sezonului competițional intern de handbal masculin, prin duelul din Supercupa României în fața campioanei Dinamo București. Echipa alb-violetă joacă duminică la Brașov cu alb-roșii din capitală, în deschiderea cuplajului pe ssemicerc. Meciul băieților începe la ora 14:30, iar cel al fetelor, SCM Rm Vâlcea – CSM București, de la ora 17:30. După jocul cu Dinamo, violeții nu se întorc acasă, pentru că la un interval foarte scurt de timp dispută jocul din prima etapă a Ligii Zimbrilor, la Steaua București. Bănățenii stau duminică noaptea la Brașov, unde vor face recuperare, apoi luni după prânz se vor îndrepta spre București. Marți e prevăzut un antrenament, iar miercuri, de la ora 18, e programat meciul cu Steaua.

Handbaliștii de pe Bega s-au pregătit în același efectiv ca la toate partidele de verificare din perioada precompetițională – fără portarul Cristian Tcaciuc, operat de menisc și fără interul Milos Orbovic, de care s-a produs o despărțire pe cale amiabilă. Înaintea plecării spre Brașov, antrenorul Pero Milosevic a vorbit despre starea de fapt din lot și despre așteptările vis-a-vis de meciul de duminică. 

”Avem un meci special contra unei Dinamo, care și-a făcut o echipă și mai bună decât în sezonul anterior și își dorește un pas în plus în Liga Campionilor. Asta nu înseamnă însă că suntem învinși dinainte; avem și noi jucători de calitate, vom lupta la maximum, avem filosofia noastră de joc, și cu siguranță vom da totul pentru a câștiga acest meci. Suntem destul de bine, la acest moment, din punct de vedere fizic. Din punct de vedere moral, uităm dificultățile pe care le traversăm atunci când vine un meci de importanța celui din Supercupa României. Noi și Dinamo ne cunoaștem suficient de bine ca loturi și cred că nu pot apărea surprize. Adversarii noștri au fiecare post acoperit cu cel puțin doi jucători foarte buni, iar pe pivot au chiar trei. În plus, apărarea lor îi are în mijloc pe Savenco și pe noul pivot egiptean, chiar nu vezi poarta de ei. În ce ne privește, am demonstrat de multe ori că știm să jucăm destul de bine contra lui Dinamo” a spus tehnicianul poliștilor.

SCM Politehnica a câștigat trei din cele mai recente patru meciuri directe cu Dinamo București, după ce anterior pierduse zece meciuri la rând în fața bucureștenilor. Timișoara a fost singura echipă din țară, care în sezonul trecut a bifat două victorii cu Dinamo în campionat, 31-29 în 15 septembrie anul trecut și 27-26 în 31 ianuarie anul acesta.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 56

 


Ultimele articole din categoria Handbal: