Poli își ia de 1,93 metri. Centrul-inter Bogdan Nikolic și pivotul de 27 de ani Bogdan Meduric, din Kikinda

CH CSU Politehnica, a noua la finele stagiunii 2014/5 în Liga Națională de handbal masculin, anunță alte două achiziții, pe lângă cele ale muntenegreanului Lasica și portarului Cristian Antonaru, revenit în alb-violet. Clubul timișorean și-a completat lista de transferuri din vacanța de vară cu 2 tineri care au activat în fostul spațiu iugoslav și acum iau contact cu o echipă din România.

Bogdan Nikolic, care a împlinit luna trecută 23 de ani, măsurând 1,93 metri, evoluează pe posturile de coordonator de joc și inter stânga și a început handbalul la Sutjeska Niksic, cu care a luat o Cupă a Muntenegrului, în 2007, după care a trecut la Buducnost Podgorica și Lovcen, cu care a câștigat trei titluri naționale. În sezonul recent încheiat a jucat la HC Pelister 08 Bitola (Macedonia), cu care a fost prezent în Challenge Cup, înscriind 13 goluri în dubla manșă pierzătoare cu Dukla Praga.

Bogdan Meduric: pivot pentru alb-violeți

Bogdan Meduric: pivot pentru alb-violeți

 

 

Bogdan Meduric, care a împlinit 27 de ani săptămâna trecută, pe 25 iunie, este de loc din Kikinda și joacă pe postul de pivot, având o înălțime considerabilă, 1,93 metri.

Cele mai importante rezultate le-a obținut în tricoul legendarei echipe Metaloplastika Sabac, locul 3 în Superliga Serbiei și finala Cupei Challenge în 2011. În cel mai recent sezon a jucat la Radnicki Kragujevac (toamna) și la formația iraniană Samen Al Hojaj (primăvara).

Ambii jucători au semnat pe câte un an cu prelungire automată a încă unui sezon în caz de îndeplinire a obiectivelor.

Nikolic și Meduric se alătură celorlalți doi jucători ce au semnat cu CH Politehnica în această vară – extrema dreapta Marko Lasica și portarul Cristian Antonaru. Ei vor fi prezentați oficial în 16 iulie, ziua reunirii handbaliștilor alb-violeți.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: