Poli, ultima în triunghiularul câștigat de Adrian Petrea Reșița, își prezintă lotul înaintea jocurilor maghiare

CH CSU Politehnica Timișoara a cedat în primele partide de verificare disputate la două săptămâni după reluarea pregătirilor, în cadrul triunghiularului amical din Sala Polivalentă din Reșița, în compania gazdei nou-promovate HC Adrian Petrea și a Pandurilor Târgu Jiu, care evolua la rândul ei în zona play-out a Ligii Naționale la finele ediției precedente.

220px-Handball_the_ball

 

CH CSU Politehnica Timişoara a încheiat astfel ultima turneul de la Reşiţa, după cărășeni și gorjeni, cedând la 3-4 goluri diferență în partidele din weekend: 31-27 vineri, cu HC Adrian Petrea, şi 28-25 sâmbătă seară, cu Pandurii Târgu Jiu.

Timișorenii își prezintă luni după prânz lotul pentru noul sezon, în care vor debuta acasă în weekend-ul de 22/23 august, contra lui CSM București, iar spre finele săptămânii vor disputa alte două meciuri amicale în tot atâtea zile, joi și vineri, în Ungaria, cu Oroshaza și Pick Szeged.

Formaţia nou-promovată HC Adrian Petrea Reşiţa a câştigat turneul amical organizat pe teren propriu, cărăşenii dispunând duminică, 31-26 de Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci, decisiv, al „triunghiularului”, în care la pauză se înregistra egalitatea, 12-12. Dospinescu şi Bahan, cu câte 6 goluri, au avut cele mai multe reușite ale învingătorilor.

 

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: