”Practic nu mai putem vorbi de joc de handbal, atât timp cât nu ai voie să ai niciun fel de contact”. Sabotarea sportului, resimțită din plin de Poli

Faptele indubitabile se știu, oculta satanică mondială orchestrează cel mai vast ritual de inițiere a maselor posedate ca formă de dezumanizare și ulterior control absolut al omenirii între timp pauperizate, virusul lansat din laborator fiind doar cu rol intermediar declanșator pentru implementarea evantaiului de inginerii sociale detrimentale binelui populației, iar minciunile sfruntate se știu cu atât mai mult, deversate 24 de ore din 24 ca deșănțată manipulare de la A la Z, propagandă fără nici cel mai mic fundament științific și realism obiectiv din partea prostituatei mass-media, în pat cu sforarii cu mască din umbră. Complotului de constrângere, condiționare și destructurare a vieții sociale i-a căzut pradă și sportul, iar un crâmpei din dificultățile cu care se confruntă lumea arenelor este conferit și de soarta handbaliștilor alb-violeți de la SCM Politehnica Timișoara, nevoiți a se acomoda noii ordini în devenire, ordine dorită de unii de pe urma haosului pe care aceiași îl instigă.   

Poliștii nici nu mai știu bine de când n-au mai avut ocazia să joace un meci oficial cu mingea mică, să tot fie peste 4 luni de zile de la scurtcircuitarea celor firești și lumești sub pretextul unei ”crize” înadins ticluite, dar prim-divizionara de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara a obținut măcar aprobarea de a-și desfășura unele antrenamente în sala ”Constantin Jude”, cu respectarea numărului de jucători și de distanțare socială, chichițe emanate ca norme absolut aleatorii din puțul gândirii unor tehnocrați, repere fără nici cea mai mică justificare argumentativă în raport cu orice fel de parametri.

Noul antrenor al bănățenilor, Vlad Caba, a vorbit despre trecerea la această nouă fază a pregătirii, care a adus un plus de motivație la antrenamente: ”S-a văzut pe jucători, că erau foarte doritori să intre în sală, să atingă mingea, să se bucure de handbal după atâta pauză! Le-am dat această bucurie, însă avem n continuare unele restricții,  pe care încercăm să le respectăm întocmai. Este, totuși, greu de imaginat că restricțiile vor exista pe termen lung, pentru că practic nu mai putem vorbi de joc de handbal, atât timp cât nu ai voie să ai niciun fel de contact. De maximă importanță rămâne sănătatea jucătorilor și vom încerca să îmbinăm cât de poate de mult ceea ce ne interesează din punct de vedere tehnic cu aceste restricții, care vom vedea dacă vor continua sau nu” a spus tehnicianul bănățean. 

Astăzi au venit la antrenamente și patru dintre juniorii II ai grupării timișorene. Cei mai tineri alb-violeți nu s-au reunit deocamdată în formulă completă, însă cei aflați în oraș au fost prezenți la ședința de pregătire de dimineață pentru ca Vlad Caba să-i cunoască și să le evalueze calitățile: ”Dacă nu toți, cei mai importanți dintre juniori vor fi invitați să ni se alăture. Va fi o ritmicitate, o dată sau de două ori pe săptămână, vom

invita acești tineri să ia parte la antrenamentele noastre”.

Suntem la mijlocul lunii iulie, iar peste exact o lună ar trebui să se joace semifinalele Cupei României, fază în care și SCM Politehnica e calificată, însă ”principalul” deținătoarei trofeului e sceptic că lucrurile vor rămâne conform planificării din iunie: ”Dacă starea de alertă se va prelungi, nu cred că vom avea voie să ne facem jocurile de pregătire și nu-mi imaginez că cineva poate să intre într-o competiție oficială fără niște jocuri de verificare. În al doilea rând, în acest moment, jucătorii nu sunt nici la o capacitate fizică nici măcar pentru jocuri de pregătire. Noi am stabilit inițial, pe hârtie, că săptămâna viitoare vom avea meciuri cu Reșița, dar sunt convins că nu le vom putea desfășura. Nici nu cred că ar fi utile, pentru că, cel puțin noi, am făcut mai mult antrenamente pe stadion și am intrat cu 10 zile mai târziu în sală. Probabil că aceste jocuri vor fi amânate sau contramandate, în funcție de ce decizii se vor lua…”

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: