„Pur amator”: Lugoj se ţine totuşi de lidera Făgăraş

„Am jucat mult mai bine decât în primele două etape din 2011!” a exclamat Cristian Căprariu, antrenorul-jucător al trupei de ligă secundă CSM Lugoj, încă fără succes în actualul sezon de handbal masculin, după eşecul în faţa liderei detaşate a seriei C în Divizia A, HCM Făgăraş: 25-31, la pauză 11-13.

Un duel din capul locului total dezechilibrat a fost transformat de către gazde într-un joc mai atractiv decât ar fi părut la prima vedere: „Noi suntem puri amatori, fără bani, fără nimic, antrenându-ne de două ori pe săptămână şi doar o dată cu întreg lotul, când băieţii ajung cu toţii de la servici. De fapt, menţinem flacăra aprinsă şi în cinstea colegilor de lot din Timişoara, care fac naveta pe cheltuiala lor, pentru ca echipa noastră să continue în liga a doua. Iar săptămâna aceasta am avut probleme şi pe postul de portar, un jucător făcând entorsă şi trebuind să ne descurcăm ca atare. În aceste condiţii, ţinând cont că am jucat contra liderei, care, cu excepţia a doi jucători, născuţi în 1983 respectiv ´86, se bazează pe băieţi din categoria de vârstă ´89-´92, cred că am cedat meritoriu”.

„Am rezistat până în minutul 29, când era 11-11, făgărăşenii desprinzându-se în acel minut dinaintea pauzei la 11-13. Şi după pauză am menţinut un handicap respectabil, la două-trei goluri, din nou până spre final, în minutul 48, când lidera ne-a împuns de 5 ori pe contraatac”, a mai spus jucătorul Lugojului, care a preluat şi conducerea tehnică în urma retragerii antrenorului Nicolae Băban, fostul handbalist al Politehnicii, rămas în postura exclusivă de creştere a pepinierei lugojene pe semicerc, la CSS.

Ca principali marcatori în jocul de sâmbătă de la ora 11, la Lugoj, s-au evidenţiat Trifa – 11, Petrişor – 6 şi Jighir – 3 pentru CSM, respectiv Bera – 7, Marinescu şi Dobrin, câte cinci, pentru ardeleni.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: