Regionalul vestic la minihandbal băieți, în weekend la Reșița. Fetele junioare 4, în Timiș

Patru formații timișene, care obțineau sâmbăta trecută calificarea la Dumbrăvița din faza județeană a întrecerii celei mai mici categorii de vârstă în handbalul masculin, cea de juniori V, se vor alinia sâmbătă și duminică în întrecerea regională de la Reșița, reunind și reprezentanta semicercului din Caraș-Severin, gazda CS HC Adrian Petrea.

17498860_995791080551993_1055109658832526551_n

 

Zilele trecute, în cadrul turneului timișean de minihandbal al băieților, în organizarea AJH Timiș, LPS Banatul Timișoara s-a clasat pe primul loc, conducând astfel plutonul echipelor calificate din județul nostru pentru întrecerea euro-regiunii RO5 din 1-2 aprilie, în Sala ”Traian Vuia” din Reșița.

Celelalte locuri în concursul reșițean au fost ocupate în ordine de echipa Școlii cu clasele I-VIII numărul 7 ”Sfânta Maria” din Calea Lipovei, AS CH Cîtu Timișoara și CSȘ Lugoj, în vreme ce CS Unirea Sânnicolau Mare, a cincea în ierarhie, a ieșit din cursă. Nivelul juniorilor V, la minihandbal, este rezervat copiilor din generațiile 2006-2007 și mai mici.

Tot la încheierea acestei săptămâni va avea loc și turneul euro-regional al junioarelor 4, programat în județul Timiș, în perioada 31 martie – 2 aprilie, la Giarmata și Dumbrăvița, reunind grupări ce reprezintă județe limitrofe, din orașele Petroșani, Vulcan, Hunedoara, dar și Reșița, Bocșa și Băile Herculane, precum și cele 4 calificate din întrecerea pe turnee a AJH Timiș, și anume Leu Giarmata, HC Jimbolia, CS Cîtu și LPS Banatul.

La nivel divizionar, ultima etapă a returului în Liga Națională masculină a fost inaugurată cu remiza Dunărea Călărași – Potaissa Turda 27-27, ardelenii asigurându-și astfel locul secund la capătul sezonului regulat, de pe care vor aborda faza play-off cu un prim meci acasă în compania grupării ce va încheia în weekend pe locul 7. SCM Politehnica joacă sâmbătă de la ora 18 la Suceava, în aceeași etapă a 26-a și ultima din retur, în compania nou-promovatei CSU, care a pierdut orice speranță la prinderea locului 8 și implicit a fazei play-off, iar dacă înving, timișorenii sunt siguri de păstrarea poziției a șasea la sfârșitul sezonului regulat, de pe care ar avea un prim meci în deplasare cu formația de pe locul 3, actualmente CSM București, cu două puncte avans în fața celor din Odorheiu Secuiesc, care vor evolua acasă cu focșănenii, pe când cei din capitală, la malul mării. Dacă nu câștigă în Bucovina iar HC Vaslui se impune acasă cu CSM Satu Mare, alb-violeții ar încheia pe poziția a șaptea.

Programul etapei și ierarhia la zi, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: