Reunirea de luni a handbaliştilor alb-violeţi ai Politehnicii, şi fără extrema Andrei Lela

Handbaliştii alb-violeţi se vor reuni luni în vederea pregătirii sezonului 2014-2015 fără tânăra extremă dreapta Andrei Lela, marcator a 69 de goluri în campionatul precedent, care nu mai continuă la AS CH Politehnica Timişoara.

Andrei Lela, despărţit după două sezoane de alb-violeţii Politehnicii Timişoara

 

 

Cooptat în 2012 de la CSM Oradea, arădeanul s-a completat în primul său sezon pe malurile Begăi cu Gabriel Cotinghiu, ajuns vara trecută la HC Vaslui, iar în ediţia precedentă a evoluat şi mai mult, şi pe fondul accidentării premature a lui Stelian Irimiaş, sosit în 2013 de la „U” Cluj.

CH Politehnica a decis aşadar să înceteze colaborarea cu extrema dreapta Andrei Lela iar despărţirea, prefigurată săptămânile trecute, a devenit oficială la începutul acestei luni, după ce Lela a evoluat doi ani în tricoul alb-violet. Jucătorul a avut un tur de campionat în care a marcat un singur gol, după care şi-a crescut media de eficienţă. Apogeul l-a atins în meciul de acasă cu Steaua Bucureşti, din grupa valorică a locurilor 7-9, în care Lela a înscris de 8 ori, extrema fiind al 5-lea marcator al formaţiei bănăţene în Liga Naţională 2013-2014, după Denis Kaftin, autor a 134 de goluri, Mihai Timofte (110), Irakli Chikovani (98) şi Iulian Halcă (71). 

Pe postul de extremă dreapta a fost achiziţionat în această vară tânărul Călin Leordean, de la HCM Minaur Baia Mare.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: