Rezultatele celor 14 jocuri de juniori 4 la fete și băieți. Start și la juniori 3. Iar Poli – Minaur, miercuri la 5 și joi la 11

Vrednicie în întrecerile juvenile sub egida Asociației Județene de Handbal Timiș, încă o serie de turnee derulându-se la sfârșitul săptămânii trecute la nivelul juniorilor 4, atât pentru fete cât și la băieți, cu câte o remiză consemnată în fiecare dintre reuniuni. Totodată, week-end-ul precedent a adus reluarea întrecerilor oficiale și în întrecerile de juniori organizate de FRH, mai precis la grupa de vârstă 2002-2003, a juniorilor 3, cu un meci între formații timișorene și un altul între timișene. Iar seniorii nu stau nici atât pe gânduri, mijlocul săptămânii în curs programând alte două amicale ale alb-violeților, tot în Sala ”Constantin Jude”…

Primii pe teren la finalul săptămânii trecute au fost băieții juniori 4, în cadrul turneului ce s-a desfășurat sâmbătă la Săcălaz, în grija grupării locale și a AJH Timiș. Patru dintre dispute s-au încheiat la diferențe de la 12 goluri în sus, Unirea Sânnicolau Mare reușind două dintre acestea, tot cu două succese în cont și pentru LPS Banatul.

Dar iată rezultatele celui de-al patrulea turneu județean al băieților juniori 4:

Unirea Sânnicolau Mare – LPS Banatul 2 Timișoara 23-9 (10-7)
CSȘ Lugoj – Rapid Săcălaz 19-19 (11-9)
Școala Generală 7 Timișoara – LPS Banatul 1 Timișoara 6-9 (4-4)
Rapid Săcălaz – Unirea Sânnicolau Mare 11-27 (3-14)
LPS Banatul 2 Timișoara – Școala Generală 7 Timișoara 11-23 (3-10)
LPS Banatul 1 Timișoara – CSȘ Lugoj 37-13 (16-2)

O zi mai apoi, Dumbrăvița a găzduit turneul cu numărul 6 al actualului sezon rezervat fetelor junioare 4, rezultatele înregistrate duminică fiind următoarele:

Diniășanca Diniaș – AS Cîtu 13-26 (8-14)
Unirea Sânnicolau Mare – LPS Banatul 2 Timișoara 12-25 (6-7)
AS Leu Giarmata – LPS Banatul 1 Timișoara 18-18 (10-9)
HC Jimbolia – Școala Generală 7 Timișoara 22-14 (10-3)
AS Cîtu – Unirea Sânnicolau Mare 21-7 (10-2)
LPS Banatul 1 Timișoara – Diniășanca Diniaș 19-8 (12-2)
LPS Banatul 2 Timișoara – HC Jimbolia 16-25 (11-11)
Școala Generală 7 Timișoara – AS Leu Giarmata 13-19 (5-10).

În week-end s-a derulat și etapa a opta, prima a returului în Seria G a Campionatului Național FRH de handbal masculin pentru juniori 3, LPS Banatul dispunând cu 32-22 (17-9) de echipa Școlii Generale 7 Timișoara iar CS Unirea Sânnicolau Mare trecând cu 30-15 (14-7) de CSȘ Lugoj. În respectiva serie vestică reunind 7 formații la start, și care și-a consumat în perioadele 10-13 noiembrie și 8-10 decembrie și cele două turnee însumând încă un tur propriu-zis de campionat, pe primele două locuri s-au desprins CS HC Adrian Petrea Reșița și CSȘ 1 Hunedoara.

Pe punct de a începe este și returul Seriei D în Campionatul Național FRH de handbal masculin pentru juniori 1, ”mari”, etapa a șasea urmând a programa duminică duelul timișean LPS Banatul – CSȘ Lugoj, două dintre cele 5 grupări ale întrecerii reunind și formații din Alba Iulia, Arad și Târgu Jiu – lider.

Până atunci, trecând la seniori, handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara intră în ultima săptămână de pregătire a sezonului de primăvară, în care mai au programate două jocuri amicale. Alb-violeții, cu 4 victorii în verificări din tot atâtea apariții, întâlnesc tot la sala ”Constantin Jude” divizionara secundă CS Minaur Baia Mare, lider după tur în Seria B, miercuri 25 ianuarie de la ora 17 și joi, 26 ianuarie, de la ora 11. Pivotul Andrei Santeiu va absenta și de la aceste jocuri, din cauza unei entorse.

Poliștii vor debuta oficial în 2017 pe 1 februarie în meciul eliminatoriu de la Turda, pe când maramureșenii neînvinși în Divizia A printr-un duel local cu Academia Minaur, în cadrul etapei a XIV-a, prima din retur, din 17 februarie, când CSU Politehnica Timișoara va primi vizita Universității Cluj

Conform site-ului oficial al ”violeților”, www.chpolitehnica.ro, interul Ilie Vaidasigan e prezent tot mai multe minute în formula de joc a bănățenilor. Vaidasigan a vorbit despre acomodarea lui la Politehnica: ”Mă simt foarte bine, având în vedere că au trecut deja două săptămâni de când am început pregătirea. A fost foarte greu din punct de vedere fizic, dar mă consider pregătit sută la sută pentru ce urmează de acum încolo. Nu a fost dificilă acomodarea pentru mine, am înțeles foarte bine ce vrea antrenorul de la mine și voi încerca să dau totul pentru această echipă” a spus jucătorul născut la Arad. Ilie Vaidasigan e la a doua perioadă din carieră în tricoul alb-violet; ”Văd Poli ca pe o echipă puternică, având băieți de caracter, cred că putem face multe împreună, putem ajunge mult mai sus decât suntem în momentul de față în campionat. Totul depinde de noi”.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: