Robert Rusu, cu România U18 la Europene în 2018, al treilea portar al lui Poli

SCM Politehnica Timișoara, care miercuri de la ora 18 va juca în sala ”Lascăr Pană” din Baia Mare în cea de-a doua deplasare oficială din 2019, în cadrul etapei a XVIII-a din Liga Națională, anunță că i-a găsit un înlocuitor în lot portarului sârb Miroslav Kocic, cu care aborda în vară sezonul în curs. Componența efectivului alb-violet a fost completată cu tânărul Robert Rusu.

SCM Politehnica Timișoara a ajuns la un acord cu tânărul Robert Rusu, care devine al treilea portar din lotul bănățenilor. Robert Constantin Rusu a împlinit duminica trecută vârsta de 19 ani și vine de la CSS Galați.

Handbalul l-a început la LPS Iași, iar la vârsta de 16 ani a intrat în Centrul Național de Excelență de la Sighișoara. Are deja multiple convocări la loturile naționale de juniori, cea mai importantă competiție la care a participat fiind turneul final al Campionatului European pentru juniori sub 18 ani, din vara trecută, desfășurat în Croația. Acolo, juniorii tricolori au fost egalii Franței, au pierdut la un gol cu Norvegia și la două goluri în fața Danemarcei.

Tcaciuc a preluat pe parcursul turului rolul de principal apărător al buturilor timișorene, într-o revenire peste ani în alb-violet, completat de experimentatul Varo, o altă achiziție la începutul ediției în curs, în condițiile în care pe sârbul Kocic, sosit și acesta la mijlocul anului trecut, nu s-a mai putut conta după câteva notabile apariții inițiale, mai întâi pe fondul unei accidentări iar apoi în legătură cu viza de ședere în România.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: