Șase echipe și 9 jocuri în turneul de junioare V de la Giarmata

Sala de sport din Giarmata a găzduit sâmbătă meciurile în serii triunghiular preliminare și partidele de clasament ale turneului județean de handbal feminin pentru junioare 5, la cea mai mică categorie de vârstă, reunind șase formații de minihandbal din Timiș, care au avut la dispoziție câte 3 apariții fiecare.

Iată rezultatele înregistrate în meciurile din întrecerea sub egida AJH Timiș:

AS Leu Giarmata – Diniășanca Diniaș 14-10 (arbitri: Bobu & Gabără), Diniășanca Diniaș – CS Unirea Sânnicolau Mare 10-3 (Popa & Gabără) și AS Leu Giarmata – CS Unirea 11-2 (6-1), arbitrat de Ștef și Gabără, toate trei în Seria A.

În Seria B: AS CH Cîtu – Buziaș 7-3 (la pauză: 4-0; arbitri: Gabără și Ștef), CH Jimbolia – Buziaș 9-8 (4-4; Bobu & Ștef) și AS CH Cîtu – HC Jimbolia 7-4 (5-0; Bobu & Ștef).

În jocurile de clasament, cel al învinselor, pentru locul 5, s-a încheiat cu victoria Unirii, elevele din Sânnicolau Mare învingând cu 5-3 în fața celor din Buziaș, într-un meci arbitrat de Bobu și Popa. Pentru locul 3, în finala mică, Diniășanca Diniaș – HC Jimbolia 8-4 (arbitri: Bobu & Gabără), iar în ultimul act, pentru prima poziție, a doua întâlnire a turneului încheiată la limită, AS Leu Giarmata – CS HC Cîtu 5-4, arbitrată de Gabără și Ștef.

La nivelul divizionar al senioarelor, CSU de Vest Timișoara joacă astăzi de la ora 16 în deplasare la Târgu Mureș, cu CS Mureșul, în etapa a 21-a din Divizia A – Seria B, pe când în Liga Națională de handbal feminin runda a 24-a din elită, antepenultima din retur și sezonul regulat, a fost inaugurată aseară de partida U Cluj – SCM Craiova 24-28, oltencele rămânând astfel pe locul 3, cu 41 de puncte, dar din 21 de apariții, față de cele 19 ale lui HC Zalău, pe 4, cu 38 de puncte înaintea deplasării la ora 18 la Măgura Cisnădie. A doua clasată, HC Dunărea Brăila, stă în această etapă, pe când jocul liderului cu o singură înfrângere, CSM București, a fost amânat pentru joi 20 aprilie de la ora 18, la CSM Unirea Slobozia. Până atunci, deținătoarea Champions League va juca sâmbătă la Budapesta returul sferturilor competiției continentale al cărei trofeu îl deține, după ce vineri a dispus cu 30-25 în capitală de FTC-Rail Cargo Hungaria, Gullden, cu 10 reușite, și Martin Berenguer cu 7 goluri fiind cele mai prolifice dintre 8 marcatoare ale învingătoarelor.

La băieți, Dinamo București și CSM București s-au calificat sâmbătă deja din cel de-al doilea meci al sferturilor play-off în semifinalele Ligii Naționale, campioana în alb-roșu învingând cu 23-21 (13-9) pe Dunărea la Călărași iar vicecampioana cu 30-27 la Vaslui.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: