SCM Poli a încheiat amicalele cu două victorii acasă cu Metaloplastika Sabac

SCM Politehnica Timișoara a încheiat seria de amicale cu două victorii pe propriul teren cu Metaloplastika Sabac. Marți alb-violeții s-au impus cu 32-24, iar miercuri la amiază scorul a fost 28-27. Timișorenii încep campionatul marți la Constanța cu nou-promovata HC Dobrogea Sud.

După ce elevii lui Pero Milosevic au început meciurile de verificare cu confruntări interne, alb-violeții și-au măsurat forțele cu formații din afara țării. Vineri poliștii au întâlnit pe propriul teren pe Pick Szeged, iar maghiarii s-au impus la limită cu 32-31 (16-13). Cel mai bun marcator al partidei a fost Filip Lazarov cu 9 goluri. Pentru Poli au mai înscris: Vuk Milosevic 6 goluri, Filip Marjanovic 4, Leonard Ștefan 3, Marko Simovic 3, Cristian Fenici 2, Andrei Santeiu 1, Marko Pejovic 1, Adam Savic 1 și Marko Lasica 1. De partea cealaltă s-a remarcat Sergei Gorbok cu 6 goluri. După întâlnirea cu Pick, Pero Milosevic a mai cerut două partide amicale.

Filip Lazarov în amicalul cu Metaloplastika. Sursa foto: facebook.com/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara

Filip Lazarov în amicalul cu Metaloplastika. Sursa foto: facebook.com/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara

Marți 23 august, de la ora 19, Poli a întâlnit Metaloplastika Sabac în prima din cele două  confruntări amicale. Bănățenii s-au impus cu 32-24 (17-12 la pauză). Filip Lazarov și Filip Marjanovic au înscris 8, respectiv 7 goluri.Pero Milosevic nu a mizat pe Fenici și Santeiu în dubla cu Metaloplastika, iar căpitanul timișorenilor este incert pentru primele meciuri oficiale din acest sezon.

Miercuri la prânz cele două formații au disputat al doilea meci de verificare. Victoria le-a revenit timișorenilor cu 28-27 (12-9 la pauză). Vuk Milosevic a fost cel mai bun marcator a lui Poli cu 7 goluri, urmat de Simovic și Lasica cu câte 6, Lazarov 4, Ștefan 2, Marjanovic 2 și Pejovic câte un gol. Sârbii s-au deplasat după meci la Reșița pentru un amical după-amiază cu HC Adrian Petrea.

SCM Politehnica Timișoara debutează  în noua ediție a Ligii Naționale la malul mării, pe terenul nou-promovatei  HC Dobrogea  Sud. Partida din prima  etapă este programată  marți 30 august de  la ora 16 și va fi transmisă pe TVR 2. Pe 3 sau 4 septembrie alb-violeții iau startul în Cupa EHF în compania estonilor de la Polva Serviti.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: