Școala Generală 7 și LPS Banatul I, câte două victorii în cel de-al doilea turneu al juniorilor IV, la Săcălaz

Echipa Școlii Generale numărul 7 din Calea Lipovei a obținut alte două victorii și în cel de-al doilea turneu al fazei județene din noul sezon al Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori IV, găzduit de sala de sport din Săcălaz, după reușite similare, în reuniunea inaugurală de la Sânnicolau Mare. LPS Banatul I a câștigat alte două meciuri iar câte unul Unirea Sânnicolau Mare și gazda Rapid.

Patru triumfuri de la zece goluri diferență în sus în cel de-al doilea turneu județean organizat de AJH Timiș pentru juniorii IV, Școala Generală 7 trecând cu 21-7 (12-0) de LPS Banatul II, LPS Banatul I cu 20-7 (11-2) de CSȘ Lugoj, Unirea Sânnicolau Mare cu 22-11 (10-5) de gazda Rapid Săcălaz iar Școala Generală 7 cu 23-13 (14-7) de CSȘ Lugoj.

LPS Banatul I a învins în încheierea celui de-al doilea turneu pe Unirea Sânnicolau Mare cu 20-12 la pauză 7-4 iar Rapid Săcălaz s-a impus cu 17-12 la pauză 5-6 în fața celor de la LPS Banatul II.

Școala Generală 7 Timișoara are 4 victorii din tot atâtea meciuri jucate în primele două turnee, LPS Banatul I și Unirea Sânnicolau Mare câte 3 succese din patru apariții iar Rapid Săcălaz două.

Competiția continuă prin alte turnee găzduite prin rotație de formațiile implicate în întrecere.

Într-un meci din Campionatul Județean Timiș de handbal masculin, AS Phoenix Buziaș – Old Boys Arad 31-31.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: