Start și la juniori IV. Generală 7 și gazda Unirea, câte două victorii la Sânnicolau Mare

După ce junioarele IV au jucat deja în primele 3 turnee ale noului sezon în Campionatul Județean Timiș de handbal feminin, la sfârșitul săptămânii trecute le-a venit și rândul băieților juniori IV să demareze ediția 2016/7 pe semicercul întrecerii județene, primul turneu fiind disputat la Sânnicolau Mare.

Într-un week-end punctat tot pe Aranca și de derby-ul neînvinselor în Campionatul Județean de handbal masculin rezervat seniorilor, în care gazda CS Unirea s-a impus la Sânnicolau Mare cu 31-21 în fața lui HC Giroc, jocul fiind oficiat de o brigadă de arbitri divizionară și cu observare pe măsură, iar prestația echipelor fiind în ton cu atenția acordată întâlnirii, cu un plus valoric pentru amfitrioni, sala ”Ioan Morar” a găzduit și cele șase partide ale primului turneu al handbaliștilor juniori IV din noul campionat.

Pe rând, LPS Banatul I a dispus cu 16-1 (10-1) de colegii de la LPS Banatul II, Școala Generală 7 Timișoara a trecut cu 20-7 (14-2) de Rapid Săcălaz, gazda CS Unirea a învins cu 25-9, la pauză 11-6 în fața celor de la CSȘ Lugoj, cei de la Școala Generală 7 au mai câștigat apoi din nou și cu LPS Banatul 1, cu 19-16 la pauză 11-9, la fel și cei din Sânnicolau Mare, 26-6 la pauză 16-1 cu LPS Banatul II, iar în cele din urmă, de la ora 14, Rapid Săcălaz s-a impus cu 22-15 (9-8) împotriva elevilor de la CSȘ Lugoj.

Câte două victorii așadar pentru gazda CS Unirea și Școala Generală 7 Timișoara, una trecând în contul lui LPS Banatul I respectiv Rapid Săcălaz. Apropo de care, cel de-al doilea turneu al juniorilor IV va avea loc sâmbătă tocmai la Săcălaz, până atunci fiind însă programată miercuri la Dumbrăvița și cea de-a patra reuniune a junioarelor IV.

Celelalte 3 ale fetelor junioare IV vor avea loc conform programării AJH Timiș la Giarmata, Buziaș și Sânnicolau Mare, prima în decembrie, pe 11 și 12 ale lunii, iar următoarele în 2017, în 14/15 și 21/22 ianuarie.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: