Stîngă n-aude pledoaria lui Vuckovic: Fenici şi Stan cooptaţi la lot

Chiar dacă seria de meciuri oficiale s-a încheiat, pentru handbaliştii de la Politehnica Timişoara continuă zilele cu antrenamente (scrie Viorel Jurcuţ). Şedinţele de pregătire sunt mai diverse ca temă, având ca obiectiv menţinerea într-o formă sportivă adecvată şi în perioadele fără jocuri.

Doi dintre componenţii lotului alb-violet – Cristian Fenici şi Ioan Stan – au fost chemaţi la naţionala de seniori. Reprezentativa tricoloră s-a reunit la Izvorani pentru un stagiu ce va dura până în 23 decembrie. În a doua zi de Crăciun, jucătorii sunt chemaţi din nou pentru a susţine două meciuri amicale în Serbia. Partidele sunt o ultimă verificare pentru „dubla” cu Belarus din preliminariile Campionatului Mondial din 2013; cele două meciuri sunt programate în 11 ianuarie la Bucureşti şi în 15 ianuarie la Minsk.

Poli redebutează în turul Ligii Naţionale pe 22 ianuarie, cu ocazia penultimei runde, a XII-a, acasă cu campioana HCM Constanţa, dar antrenorul Vuckovic nu-i va avea la dispoziţie zile bune pe cei doi selecţionabili convocaţi la acţiunile reprezentativei pregătite de Vasile Stîngă.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 9

 


Ultimele articole din categoria Handbal: