Timișorenele SCM și CSU de Vest câștigă în aceeași etapă pentru a treia oară în tur

Antepenultima rundă a turului Diviziei A – Seria B de handbal feminin a consemnat sâmbătă victorii ale formațiilor timișorene, secund clasata CSM impunându-se în deplasare la CS Dacia Mioveni 2012, cu un triumf afară în același județ și de la amiază pentru liderul cu punctaj maxim CS Minaur Baia Mare, iar CSU de Vest redresându-se acasă în fața unei ex-prim-divizionare, Mureșul Târgu Mureș.

SCM Timișoara a fost prima grupare de pe Bega care a ieșit astăzi învingătoare, în deplasarea în Argeș de la ora 10, în dauna ocupantei locului 5, care se alinia după trei victorii succesive, acasă cu Olimpic Târgu Mureș respectiv la Crișul Chișineu-Criș și Odorheiu Secuiesc.

Bănățencele s-au impus însă în Regat cu 27-25, la pauză 15-11, provocând astfel Daciei întâia înfrângere pe teren propriu de la cea din runda a doua, 21-28 cu CS Minaur Baia Mare, după care formația din Mioveni mai dispunea acasă și de Corona Brașov, cu 31-19, respectiv FC Argeș, cu 25-23.

Iar precum în etapele a doua și a opta, cu ocazia rundei a XI-a din seria vestică a ligii secunde au învins ambele divizionare de pe Bega, CSU de Vest depășind-o la Timișoara pe Mureșul Târgu Mureș, cel mai adesea în acest deceniu o aspirantă la primele locuri în întrecere, ba chiar și promovată în elită, de astă dată ajunsă antepenultima în clasament dat fiind și o recentă penalizare cu 3 puncte, după neprezentarea în precedenta deplasare, la liderul CS Minaur.

Mureșul se reabilita apoi acasă depășindu-le pe codașele din Odorheiu Secuiesc respectiv brașovencele de la Corona, însă târg-mureșencele au fost nevoite să se recunoască din nou învinse într-o descindere în vestul țării, unde mai pierdea în acest tur cu 26-23 la Arad și cu 32-26 în sala ”Constantin Jude” celor de la SCM Timișoara, miercuri 11 octombrie.

Astăzi de la ora 11, CSU de Vest a învins cu 38-33 la pauză 20-14, prim triumf al elevelor lui Sorinel Voicu după 3 etape respectiv pe teren propriu după chiar 6 runde. Și timișorencele aveau nevoie de o redresare după usturătorul eșec în ieșirea de miercuri în sala ”Lascăr Pană”, unde Minaur le administra a doua înfrângere la rând, iar ”universitarele” au completat astăzi dubla timișoreană pe semicercul fetelor.

Penultima etapă a turului, de luni 27 noiembrie, le va găsi pe ambele reprezentante ale Timișoarei în Seria B în deplasare, SCM la Odorheiu Secuiesc, pe terenul codașei, iar CSU de Vest la ”satelitul” Coronei Brașov. Ultimele rezultate și ierarhia la zi, plus programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Handbal: