Turnee triunghiular înaintea returului: HC Giroc învinge la Periam, Unirea Sânnicolau Mare remizează la Lugoj

Campionatul Județean Timiș de handbal masculin are în acest sezon un preambul al returului sub forma a două faze ale unor turnee reunind grupările de liga a III-a din bătătura AJH Timiș, una dintre acestea derulându-se deja în serii triunghiular disputate la Lugoj respectiv Periam iar alta, finală, urmând a avea loc.

În weekend, la Lugoj, două dintre formații au învins la scor dar au și remizat în jocul direct, gazda CSM și CS Unirea Sânnicolau Mare încheind la egalitate derby-ul de pe malurile Timișului, 26-26 (10-14). În celelalte două meciuri, handbaliștii Unirii au dispus de cei din Biled cu 56-10 (29-7) iar CSM Lugoj – Voința Biled s-a încheiat cu un avantaj similar, 57-13 (23-10).

La Periam, într-o atmosferă plăcută, cu galerie și public fair-play, în ritm de tobe dar și de… vuvuzele, o întinerită formație locală a ținut steagul sus în fața vizitatoarelor. În duelul învingătoarelor contra Avântului, HC Giroc – AS Phoenix Buziaș 30-24 (13-9), pe când gazdele s-au înclinat cu 25-33 (9-13) în fața celor de la Phoenix Buziaș 25-33 (9-13) respectiv cu 24-28 (14-9) în fața celor de la Handbal Club Giroc, însă numai după ce Avântul conducea surprinzător la pauză cu 5 goluri avans. Ultimele 5 minute au adus însă triumful favoriților…

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Handbal: