Turneul semifinal, ziua 2. LPS Banatul Timișoara – CSȘ Caracal 33-46

LPS Banatul Timișoara a încheiat în această seară jocurile cu șanse mici de a răsturna… ”carul mare”, pierzînd și în cea de-a doua zi a turneului semifinal, faza I, a Campionatului Național de handbal feminin pentru junioare I, 33-46 cu CSȘ Caracal, o garnitură ex-campioană națională la categorii inferioare de vîrstă.

”Ca și ieri, am rulat tot lotul și le-am lăsat cam 15-20 de minute să joace pe titulare. A fost un joc util dar pentru noi turneul începe cu adevărat mîine, cînd întîlnim CSȘ Viitorul Cluj, de la ora 14”, a explicat profesorul Cornel Jude, antrenor al timișorencelor.

LPS Banatul s-a înclinat cu 33-46 (15-22) în fața unor oltence care le învingeau de două ori în cursul sezonului, tur-retur în Seria D de calificare, de pe care CSȘ Caracal a acces la întrecerea din aceste zile de la Sebeș de pe locul 1 iar timișorencele de pe 3.

Dana Mihajlovic a fost astăzi principala marcatoare a junioarelor I de la ”Banatul”, cu 7 goluri, urmată de Senciuc și Loredana Kovacs, cu cîte 5, Ghiocel și Sîngeorzan cu cîte 4, Agape 3, Andrei și Timeea Kovacs cu cîte două iar Istrate cu un gol.

Ca o surpriză înregistrată azi, cele de la Liceul Teoretic N Mozes Tg. Secuiesc au răsturnat scorul în dauna Viitorului Cluj, de care au trecut la un gol diferență.

”Banatul” ceda ieri celeilalte favorite la accederea în faza semifinală II, LPS Bistrița, dar timișorencele vizează calificarea de pe locurile 3 sau 4, pentru care se vor înfrunta cu cele din Târgu Secuiesc, Cluj Napoca și de la CSȘ Mediaș.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Handbal: