Unirea Sânnicolau Mare cedează liderului, Aradul – retragere

După ce HC Odorhei îşi retrăgea „satelitul” din seria vestică a ligii secunde la început de septembrie, înaintea începerii sezonului, iată că Divizia A Seria B a înregistrat azi un al doilea abandon, H.C. Arad, o Cenuşăreasă a întrecerii, fără victorie în 5 meciuri, aruncînd prosopul înaintea deplasării la Piteşti, dintr-o rundă a şaptea inaugurată în această seară de vizita liderului HCM Baia Mare pe Aranca, unde a dispus cu 44-30 de Unirea Sânnicolau Mare.

„Am avut un meci foarte greu, cu cea mai bună echipă din serie, care ne-a fost superioară din toate punctele de vedere şi a obţinut o victorie clară dar bine că s-a încheiat fără accidentări. Pentru noi mult mai important este jocul de sîmbăta viitoare, cu HC Argeş Piteşti, pe care-l găzduim de la ora 17”, ne-a spus după eşecul cu 30-44 antrenorul Slobodan Lavrenski, totodată preşedintele CS Unirea Sânnicolau Mare.

HCM Baia Mare, care a dovedit valenţe de lider şi aseară, în jocul amical din sala „Constantin Jude” pierdut cu 30-28 în faţa prim-divizionarilor alb-violeţi, a obţinut astfel un al treilea succes înafara Maramureşului în noua stagiune, după cele la 5 respectiv 9 goluri diferenţă, înregistrate la Sighişoara şi Arad, păstrîndu-şi punctajul maxim, în vreme ce alb-albaştrii Unirii rămîn cu 3 puncte, rezultînd din remiza rundei inaugurale, 28-28 acasă cu CSM Satu Mare, şi din succesul de la Arad, cu 29-28.

Divizia A, Seria B, continuă cu doar 10 cluburi la bord respectiv numai 4 jocuri în cadrul acestei etape a şaptea, ca un alt semn al deteriorării situaţiei de pe semicercul masculin, de la cel mai înalt nivel, al reprezentativei naţionale, supervizată din eşec în eşec de nişte diriguitori depăşiţi şi inerţi, şi pînă la bazele piramidei, vădit ignorate şi slăbite.

H.C. Arad abia şi-a tîrîit zilele şi în returul sezonului trecut, pe cînd era pregătită de Dan Dumitru, actualul antrenor secund al poliştilor alb-violeţi, de la care clubul de pe Mureş a avut pînă în vară cîţiva jucători sub formă de împrumut.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = trei

 


Ultimele articole din categoria Handbal: