Unirea Sânnicolau Mare cedează argeşenilor: 25-34

Unirea Sânnicolau Mare a pierdut sîmbătă de la ora 17 pentru a treia oară pe teren propriu în actualul sezon al ligii secunde de handbal feminin, cedînd cu 25-34 (12-14), după ce nu a condus deloc pe parcursul jocului din etapa a opta de campionat, lui HC Argeş Piteşti.

Alb-albaştrii pregătiţi de Slobodan Lavrenski au mai cedat acasă pretendentei la promovare HCM Baia Mare respectiv lui Naţional Sighişoara (Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă), rămînînd momentan cu un unic draw în cont pe teren propriu, în chiar prima etapă, contra ex-prim-divizionarei CSM Satu Mare (28-28), acum în restrişte.

Prin retragerea din competiţie a grupării H.C. Arad, timişenii au acum linia de clasament 6 0 1 5 139-226 1 punct, situîndu-se pe locul 9 din 10 echipe rămase în întrecere. Unica victorie a Unirii, 29-28 la Arad, a coincis şi cu ultimul meci al celor de pe Mureş înaintea aruncării prosopului, dar a fost anulată din contabilizarea rezultatelor pe seama abandonului grupării Handbal Club.

Unirea mai are de jucat pînă la încheierea turului Diviziei A, Seria B, la HCM Făgăraş, acasă cu CSM Bistriţa şi în deplasare la Universitatea Craiova.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − opt =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: