Unirea altoită Extrem la debutul în turneul final: 36-44

Unirea Sânnicolau Mare a păşit cu stângul în turneul final al Campionatului Naţional de handbal pentru juniori I, pierzând cu 44-36 în faţa lui Extrem Baia Mare, în primul joc disputat în cadrul seriei întâi a întrecerii reunind de astăzi şi până duminică la Bacău cele mai bune opt cluburi din ţară la această categorie de vârstă.

„Aşa s-a întâmplat, ca una dintre cele mai slabe două evoluţii din acest an, după eşecul din turneul de la Reşiţa, să o avem astăzi”, a oftat Slobodan Lavrenski, antrenor al echipei de juniori şi totodată conducător al clubului din Sânnicolau Mare, calificat la turneul final, şi care are ocazia să se revanşeze mâine şi vineri, în meciurile cu Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, gazdă a competiţiei, respectiv Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa, şi care viitoare adversare au remizat astăzi în partida directă ce a inaugurat ostilităţile în seria I.

Lavrenski se referea la înfrângerea cu 39-23 în faţa reşiţenilor, din 9 aprilie, în Valea Domanului, în ceea ce avea să fie penultimul joc al Unirii în faza întâi a întrecerii, cea zonală, în care a suferit doar trei eşecuri în 18 partide. Pe măsură, Extrem Baia Mare înregistra tot 3 înfrângeri din şi mai multe întâlniri, 21 în faza zonală din nord-vestul ţării, pe care o câştiga în fruntea unui podium de cluburi din acelaşi oraş găzduind cândva redutabila Minaur.

„Am mare încredere în băieţi că mâine vor reveni cu un joc bun. Aşa se întâmplă de regulă”, a anticipat Lavrenski duelul cu pepiniera prim-divizionarei Ştiinţa Municipal Dedeman.

Seria a II-a reuneşte echipele CSM Sfântu Gheorghe, CSS Constanţa, CSS Galaţi şi LPS Vaslui, primele două din fiecare grupă calificându-se în semifinale, ce se vor disputa sâmbătă în „cruciş”, în funcţie de locurile ocupate în ierarhie, finalele mică şi mare având loc duminică.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 10

 


Ultimele articole din categoria Handbal: