Unirea înscrie la Sânnicolau Mare cele mai multe goluri într-un meci jucat în acest sezon

CS Unirea Sânnicolau Mare a câștigat astăzi pe teren propriu la mijlocul celei de-a treia serii din patru în actualul campionat al Diviziei A de handbal masculin prin a stabili propriul record de goluri marcate într-o partidă din ediția în curs, detașându-se de ocupanta locului 5 cu ”porții” aproape identice pe reprize, după ce până la pauză lua un avans de 13 reușite, conservat în totalitate la reluare: 45-32 (23-10) cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

CS Unirea, învingătoare la limită la Arad în debutul returului și cu 5 goluri diferență contra craiovenilor în prima apariție acasă din 2020, după care a pierdut duminica trecută cu 40-32 (20-13) duelul direct de la Oradea al primelor două clasate, pierzând implicit și poziția secundă, s-a impus la scor astăzi de la ora 12, într-o etapă a rezultatelor categorice în Seria D a Diviziei A, bihorenii triumfând vineri cu 21-36 la Timișoara cu CSU Politehnica iar CS Universitatea Craiova cu 26-38 (10-21) pe Mureș cu HC Beldiman. 

”Am avut un meci relativ ușor, pe cei din Târgu Jiu i-am simțit ceva mai slăbuți față de tur”, a sintetizat antrenorul Unirii, Joszef Roosz-Suba, timișenii trecând în sala ”Ioan Morar” de gorjeni, după ce în tur, în etapa a IV-a din primul tronson al sezonului, oaspeții din Oltenia se impuneau pe Aranca, rezultat 19-22, deși bănățenii conduceau la limită la pauză. În revanșa din sezonul de toamnă, la Târgu Jiu, Unirea a fost cea care s-a impus cu un avans de 3 goluri, diferența fiind mult mai mare în runda a XVIII-a.

CS Unirea a început în alcătuirea Hegedus – Drăgănescu, Ralph Roosz-Suba, Morar, Sonohat, Mutu, Parasca (Beker), gazdele rulând întreg lotul: Kurucz – Gabor, Borcher, Cristea, Hiticaș, Puia, Izvineanțu și Perdei.

Mutu a marcat aproape un sfert din golurile învingătorilor, de 11 ori, Ralph Roosz-Suba și Drăgănescu înscriind câte 7 goluri fiecare, Sonohat 6, Puia 5, Parasca 3, Perdei și Izvineanțu câte două iar Hiticaș și Borcher unul fiecare, un total de 10 marcatori. 

Sânmiclăușenii vor încheia al treilea sfert al campionatului contra timișorenelor, marți 25 februarie de la ora 17:30 în sala ”Constantin Jude” cu juniorii 2 de la CNOPJ, iar apoi acasă cu CSU Politehnica. 

În continuarea cuplajului pe semicerc de astăzi din sala ”Ioan Morar”, de la ora 14 și un meci de junioare 3 din seria vestică în Campionatul Național FRH, CS Unirea Sânnicolau Mare – Școala Generală 7 Timișoara 23-21 (10-7).

Ultimele rezultate din Seria D în Divizia A, programul viitor și clasamentul, pe coloana dreaptă. În Liga Zimbrilor, astăzi de la ora 11, la startul etapei a XIX-a, CS Dinamo – CSM Reșița 33-23 (16-12). Poliștii vor juca duminica viitoare la Focșani.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: