Unirea învinge juniorii 2 ai ”Centrului” la ultima apariție acasă din 2019

Gazda favorită a fructificat vineri seară avantajul valoric, al rutinei competiționale și al propriului teren în ultima reprezentație în sala ”Ioan Morar” din turul Seriei D în Divizia A de handbal masculin, CS Unirea trecând la Sânnicolau Mare de juniorii 2 de la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor Timișoara cu 24-17 (13-9).

Sfârșit de săptămână dominat pe semicerc de debutul turneului final nipon al Campionatului Mondial de handbal feminin pentru senioare, ”tricolorele” fiind depășite de Spania cu 16-31 în prima lor apariție în competiția din Țara Soarelui Răsare, weekend-ul în curs oferind însă și noi meciuri de campionat în diviziile interne masculine.  

Iar vineri de la ora 18, în continuarea etapei a XII-a și antepenultima din prima jumătate a campionatului seriei vestice în liga secundă, alb-albaștrii au semnat al treilea triumf la rând, unul de așteptat în fața garniturii juvenile a ”Centrului” de pe Bega, meritorie formație aflată la debutul divizionar între seniori.

Seniori care și-au tras partea leului, rulând întregul efectiv și înscriind prin nu mai puțin de 11 componenți, în frunte cu ex-polistul Ungureanu. Vizitatorii juniori au replicat în limita posibilității fragedei vârste, fără însă a mai egala după ce izbuteau așa ceva cu primul lor gol, mai apoi, spre mijlocul reprizei a II-a, rămânând la 7 goluri în urmă, avantaj consemnat și la încheierea întâlnirii.

Una sub semnul bunelor apărări, pe fondul prestațiilor și mai inspirate ale portarilor.

Pe lângă Ungureanu, autor a 5 reușite, pentru elevii învingători ai lui Joszef Roosz-Suba au mai înscris Ralph Roosz-Suba și Drăgănescu – fiecare de 3 ori, Mutu, Vișan, Gabor, Morar și Balog câte două goluri fiecare, iar Sonohat, Perdei și Beker câte unul. Din partea juniorilor îndrumați de Atilla Ioan Horvath, secondat de Stolojan, opt marcatori, Moldovan și Stolojan punctând de câte 4 ori, Grad și Caba cu câte 3 goluri fiecare, Bălan cu două iar Borbei, Dumitrescu și Samfirescu, câte unul.

Două etape mai sunt de bifat din turul și anul 2019 în seria vestică din liga a doua, trupa de podium CS Unirea urmând a sta duminica viitoare și a încheia apoi în deplasare la CSU Politehnica Timișoara, pe când CNOPJ Timișoara va primi în penultima rundă vizita alb-violeților poliști iar ulterior se va deplasa la HC Beldiman Arad, dueluri așadar cu formațiile de care juniorii sunt urmați în clasament.

Ultimele rezultate și programul etapelor 12-13, pe coloana clasamentelor.

 

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = trei

 


Ultimele articole din categoria Handbal: