Unirea Sânnicolau Mare, al doilea cel mai clar succes al sezonului. Al treilea debutant în actuala ediție a Diviziei A

CS Unirea Sânnicolau Mare a început în această seară a doua jumătate a turului precum încheia la sfârșit de octombrie prima jumătate a sezonului de toamnă, prin a se impune clar în sala ”Ioan Morar”. În etapa a șaptea contra codașei CSU Politehnica Timișoara, cu 37-27, în runda a opta, de la ora 18, cu 39-30 (18-9) în fața lui HC Beldiman Arad, o fragedă grupare aflată la debutul în seria vestică a Diviziei A de handbal masculin.

După deplasarea la Botoșani pentru meciul pierdut sâmbătă la matineu în Cupa României, CS Unirea a avut ”un meci ușor, pot să zic”, după cum a admis antrenorul bănățenilor, Joszef Roosz-Suba, care cu acest prilej a oferit cel de-al treilea debut din actuala ediție unui jucător la nivel divizionar în tricoul sânmiclăușenilor.  

Unirea s-a detașat și la 14 goluri de penultima clasată și a apelat în consecință și la juniori, Dieter Borcher debutând cu această ocazie în Divizia A, în completarea unei liste pe care s-au înscris în sezonul în curs și Izvineanțu, din generația 1999, respectiv Cleja, din generația 2002. Și Borcher a fost crescut în pepiniera alb-albaștrilor tot între aspiranții din ”valul 2002”, de-acum așteptându-și debutul la seniori și fratele său geamăn Armin, cu mențiunea că juniorii sunt de loc din Periam.

”Uniriștii” au început jocul cu Hegedus – Vișan, R. Roosz-Suba, Morar, Gabor, Sonohat, Pascari iar juniorii de 2002 s-au înscris între cei 11 marcatori ai bănățenilor, și anume: Ralph Roosz-Suba cu 7 goluri, Sonohat și Drăgănescu – câte 6 fiecare, Beker și Vișan – câte 4 fiecare, Puia 3, Morar, Heller, Cleja și Izvineanțu – câte două fiecare, iar Borcher un gol.

CS Unirea Sânnicolau Mare va juca duminică de la ora 12 în deplasare la Craiova, cu CS Universitatea, în cadrul etapei a IX-a. Rezultatele rundei a opta, programul celei viitoare și clasamentul, pe coloana dreaptă a secțiunii Handbal.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: