Unirea Sânnicolau Mare, la scor cu echipe diferite pe reprize, ultim joc înaintea deplasării în Cupa României la Botoșani

CS Unirea Sânnicolau Mare a inaugurat duminică după-amiază pe propriul teren ultima etapă din prima jumătate a sezonului de toamnă prin a apela la garnituri diferite în reprizele jocului contra codașei din runda a VII-a în Seria D a Diviziei A de handbal masculin, elevii lui Joszef Roosz-Suba distanțându-se clar până la pauza duelului timișean cu CS Universitar Politehnica și mărind avantajul cu un gol în repriza a II-a. Iar după un meci de campionat, altul eliminatoriu în 16-imile Cupei României, sâmbătă de la 10:30 la a doua clasată în seria estică a ligii secunde, CS Magnum Botoșani.

Într-adevăr, CS Unirea Sânnicolau Mare s-a ales cu o lungă deplasare în nord-estul României din tragerea la sorți a 16-imilor de finală ale noii ediții 2019-2020, fază inaugurală a competiției, după ce în toamna trecută beneficia de avantajul terenului propriu, valorificat în duelul cu CSU din Suceava, formație vizitatoare ce avea atunci mult de călătorit. Bănățenii din cel mai vestic oraș al țării vor avea vineri și mai mult de călătorit, urmând a pleca la drum la 6 dimineața din Gara de Nord a Timișoarei, punct terminus fiind Botoșani, seara.

În dimineața imediat următoare, jocul eliminatoriu cu CS Magnum Botoșani, neînvinsă la finalul primei jumătăți a campaniei de toamnă în Seria A cu 5 cluburi a eșalonului secund, învingătoare cu 28-57 în ultima deplasare din 20 octombrie la codașa fără punct CSU Târgoviște, după ce în cele două partide acasă trecea cu 31-28 de gălățeni și remiza 21-21 (11-8) în disputa la vârf cu CSU din Suceava Divizia ”A”.

CS Magnum, o necunoscută pentru CS Unirea, care a încheiat parcursul primei jumătăți a turului cu 4 victorii și două înfrângeri, cea de-a patra fiind semnată duminică de la ora 17 în sala ”Ioan Morar”, timișenii desprinzându-se încă din start de vizitatorii alb-violeți de pe Bega, la 5-1. Scorul a luat rapid proporții și amfitrionii au intrat la pauză la vestiar cu 22-13, avans majorat de puțin până la final, 37-27. 

CS Unirea a jucat în repriza I în alcătuirea Hegedus – Drăgănescu, Ralph Roosz-Suba, Morar, Sonohat, Pascari, Gabor (Beker), iar după pauză în componența Kurucz – Ungureanu, Mutu, Puia, Vișan, Balog, Hiticaș (Cleja), rulând așadar întreg efectivul, cu mențiunea că 10 jucători de câmp au și înscris, în frunte cu Ralph Roosz-Suba, autor a 7 goluri. Câte 6 au marcat pentru învingători Drăgănescu, Mutu și Vișan, iar Puia și Morar câte 3 fiecare, două marcând Balog și Pascari iar Hiticaș și Ungureanu câte unul, însă golgheter al partidei din etapa a VII-a a fost interul polist Niță, cu 10 reușite. 

Și CSU Politehnica Timișoara, care a încheiat parcursul primelor 7 runde în Seria D cu o singură remiză în cele 6 apariții majoritar pierdute, va juca tot sâmbătă în 16-imile Cupei României, dar acasă cu prim-divizionara CS HC Buzău 2012, antepenultima după 8 etape în Liga Zimbrilor și gazdă pe 12 noiembrie în campionat a lui SCM Politehnica Timișoara, în runda a X-a. Alb-violeții prim-divizionari vor juca de fapt și ei sâmbătă în 16-imile Cupei României, în calitate de deținători ai trofeului, în deplasare la Odorheiu Secuiesc, unde relansarea pe semicerc s-a efectuat la nivelul eșalonului secund.

Tot în deplasare va juca în weekend și formația de juniori 3 a Unirii Sânnicolau Mare, lider în seria vestică a întrecerii, bazându-se pe componenți din generația 2005 prezenți la turneul final național, elevii lui Ciprian Trifan urmând a da piept reșițenilor pe terenul acestora. 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: