Unirea se desprinde de juniori după pauză la Timișoara

CS Unirea Sânnicolau Mare a câștigat în sala ”Constantin Jude” duelul celor mai bine clasate cluburi timișene din Seria D în Divizia A de handbal masculin, ocupanții podiumului desprinzându-se după pauză de juniorii II de la Centrul Național Olimpic de Pregătire Timișoara, 23-33 (13-13) în meciul cădere de cortină peste cea de-a V-a etapă în returul din 2020, victorie în deplasare a rundei. Iar pe același semicerc se va mai juca și joi de la ora 17, SCM Politehnica – CSM Vaslui, în Liga Națională…

Cu multe reveniri de la convocările sub ”tricolor” la nivel juvenil, elevii lui Atilla Ioan Horvath au condus de mai multe ori cu două goluri avans în repriza I din partida de marți de la ora 15:30, Unirea preluând apoi avantajul în ultimele 10 minute din prima parte dar fiind egalată în ultima secundă cu o aruncare de pe 9 metri: 13-13.

Având posibilitatea de a reveni pe locul secund în seria vestică, și în condițiile în care CS Universitatea Craiova a stat în această etapă a XIX-a, Unirea Sânnicolau Mare s-a desprins la 4 goluri spre mijlocul părții secunde, detașându-se apoi și mai mult, și pe fondul intervențiilor portarului Hegedus, completat de Kurucz, care a apărat o aruncare de la 7 metri.

Juniorii de la CNOPJ au jucat bine în special în prima parte, în care Unirea a și ratat de pe 6 metri dar și o aruncare de la 7 metri, gazdele cedând pasul spre final și în plan psihic, odată ce diferența a început să crească.

Oaspeții mai bine clasați s-au impus prin golurile lui Drăgănescu – 13, Sonohat 6, Morar 5, Roosz-Suba, Puia și Gabor câte două fiecare, respectiv Vișan, Hiticaș și Izvineanțu – câte unul.

Alte dueluri timișene și în ultimele două etape din prima jumătate a returului, CSU Politehnica – CNOPJ Timișoara duminică 1 martie, iar vineri seară, în 6 martie, în runda a XXI-a, CS Unirea – CSU Politehnica, la Sânnicolau Mare.

Ultimele rezultate în Seria D, programul din weekend și clasamentul la zi în ”A”, pe coloana dreaptă. În Liga Națională, după primirea vasluienilor, SCM Politehnica Timișoara va juca joia viitoare, pe 5 martie de la ora 17, la CSM București, meci televizat de TVR2.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = sase

 


Ultimele articole din categoria Handbal: