Aquasport Timişoara, 5 medalii la cea de-a VII-a ediţie a reuniunii internaţionale de nataţie „Cupa TYR”, în Ungaria

Echipa CS Aquasport Timişoara a obţinut în weekend un total de 5 medalii, dintre care una de aur, 3 de argint şi una de bronz în cadrul concursului internaţional de înot dotat cu „Cupa TYR”, ajuns la cea de-a VII-a ediţie şi desfășurat în localitatea Hódmezővásárhely, din Ungaria.

În clasamentul general al cluburilor, echipa timişoreană s-a situat pe locul 14 din 32 de formaţii participante, din Ungaria, Serbia și România. Componența formaţiei a fost următoarea: Samira Ahmad (11 ani), Letiția Motoș(10 ani), Anisia Precob (10 ani), Mihai Toma (9 ani), Etienne Dragotă (11 ani), Vlad Remzing (13 ani), Rareș Călin (14 ani), Luka Novcic (9 ani), Emilia Orza (10 ani), Andrei Hoțea (10 ani) și Marina Făgădar (10 ani), coordonați de către antrenorul Sabin Avram.

Amatorii de înot din țară s-au întrecut sîmbătă și duminică în bazinul olimpic din Brașov, la Campionatul Național de înot masters, CSM Timișoara obținînd 14 locuri I și alte 5 clasări pe podium

De data aceasta băieții au fost performerii, ambele ștafete reușind să se claseze pe podium. La categoria 2001 și mai mici, ștafeta formată din Etienne Dragotă (născut în anul 2003), Vlad Remzing (2001), Andrei Hoțea (2004) și Mihai Toma (2005) s-a clasat pe locul 2 în proba de 4×50 m liber. Mai târziu, ștafeta compusă din Vlad Remzing (născut în anul 2001), Rareș Călin (2000), Andrei Hoțea (2004) și Mihai Toma (2005) s-a clasat pe locul 3 în proba de 4×50 m mixt, categoria open.

La individual, Etienne Dragotă a reușit să-și confirme rezultatele excepționale realizate la ultimele Campionate Naționale. Astfel, Dragotă a cucerit 3 medalii: una de aur în proba lui favorită – 100 m liber, și două de argint la 100 m spate, respectiv cu echipa de ștafetă. De reținut că a înotat primul schimb în proba de 4×50 m liber, realizând o nouă performanță notabilă pentru un copil de 11 ani, cu timpul de 28.24s.

La fete, Marina Făgădar o câștigat prima ei medalie internațională, cea de argint în proba de 200 m liber, cu timpul de 3.00.00. Ștafetele de fete (născute în anul 2004) au ocupat un onorant loc în apropierea podiumului, la o categorie superioară de vârstă.

Concursul s-a desfășurat pe durata a două zile iar rezultatele complete de la această competiţie pot fi accesate pe website-ul clubului dinHódmezővásárhely  din Ungaria, la adresa http://www.hoduszo.hu/

***

Clubul de Înot CS AQUASPORT TIMIŞOARA reuneşte copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Iniţiativa promovează practicarea activităţii sportive de către copii, în general, vizând, în acelaşi timp, atât păstrarea stării de sănătate, cât şi îmbunătăţirea capacităţii sportive a practicanţilor.

Activitatea se desfăşoară sub coordonarea antrenorilor Sabin Avram şi Camelia Antal.

Clubul este afiliat cu ca membru cu drepturi depline la Federaţia Naţională de Nataţie şi Pentatlon Modern, începând din anul 2011.

Practicarea înotului în cadrul Clubului CS AQUASPORT Timişoara se face la bazinul Arena Aquasport, calea Dorobanţilor nr. 92A. Programul acopera aproape fiecare zi a saptamânii: de luni până vineri, între 08-19, respectiv sâmbăta, 9-11.

Cei interesaţi, pot obţine detalii pe Internet, websiteul oficial al clubului www.csaquasport.ro, pagina oficiala de facebook a clubului www.facebook.com/csaquasport sau la e-mail: avsabin@yahoo.com, csaquasport@yahoo.com

 

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Înot: