Centralizator post-Național. Cele mai bune clasări ale CSȘ1

Revenim pe marginea participării juniorilor timișoreni de la Clubul Sportiv Școlar numărul 1 la Campionatul Național de înot în bazin acoperit pentru seniori, tineret și juniori, disputat de miercuri până duminică la Bacău, prin a enumera cele mai bune clasări obținute de sportivii de pe Bega de la CSȘ1 în competiția sub egida FRNPM.

Rareș Tănăsie a cucerit locul I la juniori în proba de 100 de metri bras, cu timpul de 1:09.20, iar Carina Trușcă a obținut locul al doilea la junioare în proba de 50 de metri spate. Tot pe locul 2, pentru gruparea concitadină CSM, s-a clasat și Cristina Lucia Giurcă la categoria tineret în proba de 50 de metri spate, a treia între senioare.

Carina Trușcă (stânga) și Lucia Giurcă împreună cu profesorul Ion Bădescu

Tot pe poziția a doua la juniori, ștafeta de 4×200 de metri liber cu Gabriel Icobescu Gabriel, Alen Grubacichi, Rareș Tănăsie și Etienne Dragotă, 8:28.35, dar și ștafeta de 4x100m combinat, mixtă, în componența Gabriel Icobescu, Iasmina Cala, Carina Trușcă și Rareș Tănăsie, în 3:58,03.

Iar pe cea de-a treia treaptă a podiumului la juniori, ștafeta de 4×100 metri mixt combinat, în alcătuirea Gabriel Icobescu, Rareș Tănăsie, Carina Trușcă și Iasmina Cala, în 4:30.01, precum și în proba de 4x100m liber băieți, 3:48,67 cu Etienne Dragotă, Alen Grubacichi, Rareș Tănăsie și Gabriel Icobescu, respectiv pe 4x100m mixt feminin, 4:53,42 cu Carina Trușcă, Andreea Hornea, Iasmina Cala și Diana Ticiu.

Carina Trușcă a reușit și două clasări pe locul 4 la junioare, în probele de 100 respectiv 200 de metri spate.

Formația combinată vicecampioană, Trușcă, Cala, Icobescu, Tănăsie

Formația combinată vicecampioană, Trușcă, Cala, Icobescu, Tănăsie

 

Sportivii Rareș Tănăsie, Etienne Dragotă, Gabriel Icobescu sunt antrenați de profesorul Flavius Munteanu iar Carina Trușcă, Iasmina Cala, Diana Ticiu, Andreea Hornea și Alen Grubacichi de Toth Ildiko și Ion Bădescu.

 

De reamintit și rezultatele înregistrate la Bacău de Radu Vaipan – foto, lansat acum 2 ani de la CSȘ1 nr. 1 Timișoara spre CSM Drobeta Turnu Severin, devenit campion național de seniori în proba de 50 de metri bras, dar și de tineret în aceeași cursă, precum și vicecampion al categoriei tineret în proba de 100 de metri bras.

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 4

 


Ultimele articole din categoria Înot: