CS Aquasport, barem realizat cu 5 copii la regionalul de vest: calificare la Naționalul de la Brașov

CS Aquasport a fost una dintre grupările timișorene prezente în week-end la reuniunea de natație din cadrul Campionatului Regional de Înot pe Zona de Vest pentru copii de 10-11 ani, ediția 2016, desfășurată la Oradea.

În competiție s-au înscris 25 de cluburi din 9 județe, și anume Alba, Cluj, Maramureș, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Arad, Timiș și Bistrița, iar în total s-au prezentat la start peste 250 de copii cu vârste între 9 și 11 ani împliniți.

Echipa celor de la CS Aquasport Timișoara a fost reprezentată de Marina Făgădar (11 ani), Bianca Ilie (11 ani), Mihai Toma (10 ani), Luka Novcic (11 ani), Marcus Pirtea (11 ani) și Lucian Hoțea (10 ani). Ca de obicei, alături le-au fost antrenorii Sabin Avram și Camelia Antal.

Principalul obiectiv al concursului a fost realizarea baremului de calificare pentru Campionatul Național din luna iulie, de la Brașov. În urma realizării acestui barem, și-au câștigat dreptul de a reprezenta Aquasport la Naționalul de sub Tâmpa următorii copii: Marina Făgădar, Mihai Toma, Lucian Hoțea, Marcus Pirtea și Luka Novcic.

Tot în cadrul acestei competiții, sportivul Mihai Toma a reușit să se claseze pe treapta a doua a podiumului la categoria băieți născuți în anul 2005, respectiv în proba de 50 de metri bras, cu timpul de 41.99. Mihai Toma participă la cursurile de înot din cadrul Complexului Arena Aquasport încă de la grădiniță. El se antrenează zilnic câte 2 ore, de luni până vineri.

Zilnic, în cadrul Complexului Arena Aquasport, echipa se antrenează între orele 8-11 sau
după-amiaza între orele 16-18.

Rezultatele concursului pot fi accesate pe websiteul Federației de Natație și Pentatlon Modern, www.swimming.ro.

Practicarea înotului în cadrul Clubului CS AQUASPORT Timişoara se face la bazinul Arena Aquasport, Calea Dorobanţilor nr. 92A. Programul acopera aproape fiecare zi a saptamânii: de luni până vineri, între 08-19, respectiv sâmbăta, 9-12.

Cei interesaţi, pot obţine detalii pe www.csaquasport.ro, pagina oficiala de facebook a clubului www.facebook.com/csaquasport sau la e-mail: avsabin@yahoo.com,
csaquasport@yahoo.com

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Înot: