CS Aquasport, cu 8 copii și juniori între 9 și 17 ani, unul dintre cele 55 de cluburi din 4 țări la Hod Kup: 5 medalii și trei diplome de merit la Hódmezővásárhely

Echipa CS Aquasport Timişoara a participat în weekend la puternicul concurs internațional de natație dotat cu trofeul ”Hod Kup”, ajuns la ediția a VIII-a și desfășurat în localitatea Hódmezővásárhely, din Ungaria. La startul acestui concurs s-au aliniat 55 de cluburi reprezentând mai multe țări: Austria, Serbia, România și Ungaria. A fost o participare record, în total concurând 833 de înotători.

CS Aquasport în Ungaria, la ”Hod Kup”

 

În clasamentul general al cluburilor, echipa timișoreană s-a situat pe locul 26. Componența echipei a fost următoarea: Samira Ahmad (10 ani), Letiția Motoș (10 ani), Anisia Precob (10 ani), Mihai Toma (9 ani), Etienne Dragotă (11 ani), Vlad Remzing (13 ani), Rareș Călin (14 ani) și Vlad Tabora (17 ani), coordonați de către antrenorul Sabin Avram.

La individual, Etienne Dragotă a concurat la categoria de vârstă superioară (băieții de 12 ani) reușind să-și confirme rezultatele excepționale realizate la ultimele Campionate Naționale. Astfel, Etienne a cucerit 3 medalii de argint și una de bronz în cadrul probelor de 50 fluture, 50 spate, 50 si 100 m liber.

Vlad Tabora s-a clasat pe treapta a treia a podiumului în proba de 100 m fluture, realizând un nou record al echipei, cu timpul de 1,02,35. El a mai reușit să corecteze recordurile clubului în probele de 50 m liber – timp 26,27 , locul 6; 50 m fluture – timp 28,16 locul 5 și 400 m liber – timp 4,46,12 , locul 9.

Rareș Călin s-a clasat în imediata apropiere a podiumului – locul 4 în probele de bras, cu noi recorduri personale și totodată ale clubului Aquasport: 50 m bras – timp 34,74 , 100 m bras timp – 1,15,89 și 200 m bras 2,44,67

Samira Ahmad și Letiția Motoș au primit diplome de merit pentru clasările între primii 6 la următoarele probe: Samira Ahmad pentru 50 m spate – timp 38,45 și locul 5, pentru 200 m liber – timp 2,39,88 și locul 5, iar Letiția Motoș pentru 200 m fluture – timp 3,19,19 și locul 6. Această performanță este și un nou record CS Aquasport.

Mihai Toma a realizat un nou record al clubului la categoria 200 m liber băieți 9 ani timp – 2,58,44, iar Vlad Remzing un nou record al clubului în proba de 200 m fluture timp 3,11,39.

Anisia Precob a reușit să-și îmbunătățească recordurile personale în probele de spate.

Concursul s-a desfășurat pe durata a două zile, fără pauză între reuniuni. Din acest motiv, fiecare zi a devenit o zi maraton pentru concurenți pentru că numărul mare de participanți iar numărul mare de probe a făcut ca fiecare zi de concurs să înceapă la ora 9 și să se termine la orele 22. ”Cu acești minunați copii am reușit să ne clasăm pe locul 26 din 55 de cluburi participante la acest puternic concurs din regiunea noastră. În total, sportivii noştri au obţinut 5 medalii, 3 de argint, 2 bronz, și trei diplome de merit pe parcursul acestui eveniment”, a spus Sabin Avram, antrenor și președinte al clubului, una dintre numeroasele grupări românești prezentă la startul acestei întreceri

Rezultatele complete de la această competiţie pot fi accesate pe website-ul clubului din Hódmezővásárhely  din Ungaria, la adresa http://www.hoduszo.hu/

*

Clubul de Înot CS AQUASPORT TIMIŞOARA reuneşte copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani care au ca       

Iniţiativa promovează practicarea activităţii sportive de către copii, în general, vizând, în acelaşi timp, atât păstrarea stării de sănătate, cât şi îmbunătăţirea capacităţii sportive a practicanţilor.

Activitatea se desfăşoară sub coordonarea antrenorilor Sabin Avram şi Camelia Antal.

Clubul este afiliat cu ca membru cu drepturi depline la Federaţia Naţională de Nataţie şi Pentatlon Modern, începând din anul 2011.

Practicarea înotului în cadrul Clubului CS AQUASPORT Timişoara se face la bazinul Arena Aquasport, calea Dorobanţilor nr. 92A. Programul acopera aproape fiecare zi a saptamânii: de luni până vineri, între 08-19, respectiv sâmbăta, 9-11.

Cei interesaţi, pot obţine detalii pe Internet:

websiteul oficial al clubului www.csaquasport.ro;

pagina oficiala de facebook a clubului www.facebook.com/csaquasport;

sau la e-mail:avsabin@yahoo.com, csaquasport@yahoo.com

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Înot: