CSM Timișoara >10 medalii și 6 locuri 1 la Campionatul Național de înot +25. Marcel Răsădean, aur cu recorduri pe țară la 50 și 100 metri spate

Cei 2 reprezentanți ai grupării CSM Timișoara au înotat cu succes la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul reuniunii naționale de natație de sub Turnul Chindiei, obținând 6 locuri întâi și titluri de campion național, 4 locuri doi și un loc trei, cu două dintre succese completate de noi recorduri pe țară.

Marcel Răsădean

În zilele de 24 și 25 iunie s-a desfășurat la Târgoviște cea de a VII-a ediție a Campionatului Național de înot +25 de ani (Masters), în organizarea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), concurs la care au participat 122 de înotători din 19 cluburi din țară, precum și o puternică echipă din Ruse, din Bulgaria.

Clubul Sportiv Municipal Timișoara a fost reprezentat de 2 înotători, și anume Marcel Răsădean, care a concurat în grupa de vârstă 40-44 de ani, respectiv Soos Vilmos, în cadrul grupei de vârstă 70-74 de ani, sportivi care au cucerit în mod egal medalii de aur, câte trei, respectiv argint, câte două.

Marcel Răsădean a câștigat probele de 100 de metri spate și 50 de metri spate, cu două noi recorduri naționale, respectiv cea de 200 de metri mixt, ocupând și locul 2 la 100 de metri bras și 400 de metri liber.

Soos Vilmos a câștigat probele de 100 de metri liber, 400 metri liber și 100 metri bras, ocupând locul 2 la 50m bras și 50m fluture, precum și locul 3 la 50m liber.

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Înot: