CSM Timișoara: 14 locuri I la Campionatul Național de înot masters, inclusiv cu ștafetele

Nu doar clubul de înot Masters Timișoara s-a întors încărcat de medalii de la Campionatul Național de înot masters disputat în week-end la poalele Tîmpei, ”recoltă” despre care pomeneam ieri, ci și CSM Timișoara, care a izbutit 14 clasări pe locul I, prin Marcel Răsădean, Novak Tibor, Szuhanek Gheorghe și două ștafete.

Amatorii de înot din țară s-au întrecut sîmbătă și duminică în bazinul olimpic din Brașov, la Campionatul Național de înot masters, CSM Timișoara obținînd 14 locuri I și alte 5 clasări pe podium

 

Locurile I ajunse în contul lui CSM Timișoara au fost obținute de Marcel Răsădean, în șase rînduri, Novak Tibor (4), Szuhanek Gheorghe (două) și prin ștafetele de 4 x 50 metri liber respectiv 4 x 50 metri mixt.

Szuhanek Gheorghe a reușit la Brașov două clasări pe locul 2 și una pe locul 3, iar Anca Mirci, cîte o clasare pe locul 2 respectiv 3.

Gruparea CSM Timișoara a fost reprezentată la Campionatul Național avînd un total de 154 de înotători amatori la start, din 16 cluburi, prin Szuhanek Gheorghe, Szuhanek Ranko, Novak Tibor, Răsădean Marcel și Anca Mirci. 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Înot: