CSM Timişoara, opt clasări pe podium la cea de-a 26-a ediţie a Campionatului Naţional şi Internaţional de înot master al Austriei, la Steyr

Kuhn Alexandru a urcat pe prima treaptă a podiumului, Monica Irimie şi Marcel Răsădean pe locul secund, iar tot Kuhn Alexandru, o dată, şi Novak Tibor respectiv Marcel Răsădean de câte două ori, la cea de-a 26-a ediţie a Campionatelor Naţionale şi Internaţionale de Înot Master ale Austriei, disputate în weekend, în zilele de 4 şi 5 octombrie, la Steyr.

CSM Timişoara a fost aşadar reprezentată de Monica Irimie, la categoria de vârstă 65 – 69 ani, Kuhn Alexandru (categ. 60 – 64 ani), Novak Tibor (categ. 55 – 59 ani ) şi Marcel Răsădean (categ. 40 – 44 ani). Din România, pe lângă cei 4 înotători de la CSM Timişoara, a participat şi un sportiv de la Clubul Reşiţa 07, reprezentat de Traian Bogdan (categ. 65 – 69 ani).

Înotătorii timişoreni au obţinut în total 8 locuri pe podiumul de premiere al competiţiei din ţara alpină, la care au participat circa 400 de amatori din 66 de cluburi reprezentând 9 ţări.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 18

 


Ultimele articole din categoria Înot: