Înot, ciclism și alergare la SMART Indoor Triathlon

SMART Indoor Triathlon pune la încercare participanții prin probele de înot, ciclism și alergare într-un concurs organizat sâmbătă 27 ianuarie începând cu ora 11. Smartfit Studio propune în ultimul weekend din această lună o întrecere având ca structură de bază distanța parcursă în unitatea de timp, și anume câte 15 minute pentru fiecare probă în parte, sfert de oră în care participanții vor trebui să parcurgă cea mai mare distanță posibilă.

SMART Indoor Triathlon este găzduit de Smartfit Studio 3 pe Calea Șagului numărul 100, în incinta Shopping City, concursul fiind compus din probele de înot, ciclism și alergare și având drept scop promovarea sportului, mișcarea și un stil de viață sănătos. Întrecerea constituie totodată o provocare lansată oricărui pasionat de triatlon pentru a-și testa potențialul în probe desfășurate indoor în înot, bicicletă și alergare, iar vârsta minimă de participare este de 13 ani.

Înscrierea participanților se face până în data de 20 ianuarie, la recepțiile Smartfit Studio, prin achitarea sumei de 50 RON.

Categoriile de vârstă sunt următoarele:

  • 13-18 ani: masculin/feminin
  • 19-45 ani: masculin/feminin
  • +45 ani: masculin/feminin

Pentru mai multe detalii:

Smartfit Studio 1 https://www.facebook.com/SmartfitStudio1/;

Smartfit Studio 2 (https://www.facebook.com/SmartfitStudio2;

Smartfit Studio 3 (https://www.facebook.com/SmartfitStudio3/.

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− noua = 0

 


Ultimele articole din categoria Înot: