Înotătorii masters de la CSM Timişoara, 11 clasări pe podium la cea de-a XIX-a ediţie a unei reuniuni internaţionale de profil, la Szentes

O nouă participare la reuniuni de nataţie ale amatorilor de înot, alte bune clasări. Delegaţia de 4 sportivi de la CSM Timişoara a obţinut 11 locuri pe podiumul de premiere al unei tradiţionale întreceri din ţara vecină.

Szuhanek, Ungur, Kuhn şi Novak, 11 medalii în Ungaria

 

 

Astfel, în weekend, în zilele de 31 mai şi 1 iunie s-a desfăşurat la Szentes, în Ungaria, concursul Internaţional de înot Masters aflat la a XIX-a ediţie. Au participat circa 130 de înotători din 5 ţări, Ungaria, România, Slovacia, Austria şi Serbia, iar clubul CSM Timişoara a fost reprezentat de 4 sportivi, şi anume Szuhanek Gheorghe, la categoria 70 – 74 ani, Kuhn Alexandru (categ. 60 – 64 ani), Novak Tibor (categ. 55 – 59 ani) şi Ungur Simona (categ. 30 – 34 ani).

Rezultatele timişorenilor au fost dintre cele mai bune, cu locuri 2 pentru Kuhn Alexandru – două!, şi Ungur Simona – două!, precum şi clasări pe locuri 3, prin Kuhn Alexandru (1), Novak Tibor (2) şi Ungur Simona (2).

Şi la ştafete masterşii timişoreni au obţinut două locuri secunde, şi anume la 4 x 33 metri mixt şi 4 x 33 m liber.

Acest articol a fost publicat în Înot și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 11

 


Ultimele articole din categoria Înot: