Lupuț (CSȘ1 Timișoara), locul I pe 100m bras la C.N. de cadeți

Doi băieți legitimați la Clubul Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara s-au clasat pe podiumul ediției din acest an a Campionatului Național de cadeți la înot rezervat categoriei de vârstă 12-14 ani, unul dintre ei, Sebastian Lupuț, chiar câștigând proba masculină de 100 de metri bras a celor de 13 ani.

Reprezentanții secției de înot a CSȘ1 Timișoara au obținut majoritatea punctelor mulțumită băieților de 13 ani dar au punctat și cu fetele de 12 și 13 ani, clasându-se astfel pe locul 18 în ierarhia generală pe echipe din totalul celor 41 de cluburi care au punctat la ”Naționalul” de cadeți, cu 57 de puncte, dintre care 36 în contul medaliaților.

Și anume Sebastian Lupuț, campion național al probei de 100 de metri bras a băieților de 13 ani, elevul profesorului Ion Bădescu încheind întrecerea pe locul I. Pe poziția a treia, Darius Nistor, în proba de 200 de metri bras a băieților de 13 ani, și elevul profesorului Tiberiu Șucan urcând așadar pe podiumul de premiere al competiției juvenile pe țară.

Campionatul Național de cadeți s-a desfășurat în bazinul olimpic din Târgoviște în organizarea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, reunind la start 390 de sportivi de la 64 de cluburi din întreaga țară, dintre care primele clasate în ierarhia generală la finele celor patru zile de concurs au fost Clubul Sportiv “Aqua Team” București, cu 489 de puncte, Clubul Sportiv Municipal Pitești cu 204 puncte și Clubul Sportiv “Atena Sport Club” Constanța, cu 202 puncte. Primele 9 clasate au izbutit acumularea a peste o sută de puncte fiecare.

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Înot: