Pasionați de la CSM Timișoara și Clubul de Înot Masters, periplu internațional cu 25 de medalii la Beograd și Budapesta. 10 de aur

Sportivi masters din două cluburi timișorene, CSM și Clubul de Înot Masters, au participat în acest weekend la două reuniuni internaționale de natație, vineri 13 aprilie la Beograd iar sâmbătă și duminică la Budapesta, revenind în Banat cu nu mai puțin de 25 de medalii, dintre care două în probe de ștafetă, zece clasări fiind pe locul I.

La Beograd au fost prezenți 85 de înotători masters din 6 țări iar Timișoara a fost reprezentată de 4 înotători, și anume, de la CSM, Kuhn Alexandru în cadrul categoriei 65-69 de ani, iar de la CIMT, Mihai Lisețchi (categ. 55-59 ani), Eleonora Tarta (categ. 55-59 ani) și Daniel Suciu (categ. 25-29 ani).

Rezultatele timișorenilor în Serbia au adus cele mai multe clasări pe prima treaptă a podiumului:

– locuri 1: Kuhn Alexandru (3), Lisețchi Mihai (3), Tarta Eleonora (2), Suciu Daniel (1);

locuri 2: Lisețchi Mihai (2), Tarta Eleonora (2);

– locuri 3: Suciu Daniel (2).

În următoarele două zile, sâmbătă 14 aprilie și duminică, la Budapesta, concursul ”Cupa Dunării” a reunit la start 345 de sportivi din 7 țări, din înotul timișorean participând Kuhn Alexandru de la gruparea CSM, iar de la ”Înot Masters”, Eleonora Tarta, Daniel Suciu și Adina Rădulescu (categ. 30-34 ani).

Eleonora Tarta a izbutit o clasare pe locul I și 3 locuri 3, Kuhn Alexandru două situări pe poziția secundă iar Daniel Suciu una. În plus, Adina Rădulescu a reușit o clasare pe locul 3.

Timișorenii au mai urcat pe podium și în probe de ștafetă, pe locul 2 la 4 x 50 de metri mixt bărbați iar pe poziția a treia la 4 x 50 m liber bărbați.

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Înot: