Revesz Levente, locul 2 pe 100 metri bras la Naționalul în bazin scurt. Sergiu Deznan, 3 la 100m mixt

Natația timișoreană a mai adăugat alte două medalii, de argint respectiv bronz, în reuniunea de sâmbătă seară a Campionatului Național de seniori și juniori 1 în bazin scurt de la Hunedoara, unde Revesz Levente, de la CSM Timișoara, cucerea aseară titlul național în proba de 50 de metri bras.

Revesz Levente, fost multiplu campion național în precedente ediții ale tradiționalei competiții în bazinul de 25 de metri de la Hunedoara, a devenit astăzi și vicecampion al țării, în proba de 100 metri bras, încheind în urma unui junior care a stabilit în finala A un nou record juvenil al României în proba cu pricina.

La 24 de ore după ce s-a impus pe 50 de metri, Revesz a urcat din nou pe podium la stilul favorit, bras, încheind al doilea în 1:02,62, după băimăreanul Andrei Roman, din generația 1996, care a doborât vechiul record stabilit în 2010 de Răzvan Tudosie, 1:02,36, câștigând în 1:02,32.

Pe lângă decanul de vârstă al celor de la CSM Timișoara, Revesz Levente, exponent al generației 1987, și mai tânărul Sergiu Deznan a urcat pe podium, în finala A a probei de 100 metri mixt, în care a fost cronometrat în 57,17 secunde, încheind pe locul 3, în urma lui Robert Glința, juniorul din generația 1997 clasat al doilea și care a stabilit un nou record juvenil al României, în 56,03s. De notat că Glința a mai stabilit astăzi un nou record al României la nivel juvenil și în proba de 50 de metri spate, 24:72, doborând propria-i performanță de ieri din seriile de calificare, 25:57. Sergiu Deznan a înotat în finala B la 50m spate, încheind al șaselea, în 30:53.

A patra și ultima zi a Campionatului Național în bazin scurt de la Hunedoara va programa duminică reuniunile finale ale întrecerii de natație pentru seniori și juniori 1.

Acest articol a fost publicat în Înot și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × opt =

 


Ultimele articole din categoria Înot: