Soos Vilmos (CSM Timișoara), 6 medalii în 6 probe la grupa de vârstă 70-74 ani în Naționalul de înot Masters. Cvintuplu campion pe țară

Amatorii de înot s-au reunit la finele săptămânii trecute la tradiționala competiție la nivel național rezervată sportivilor masters, la care au urcat pe blocstarturi 155 de participanți din 30 de cluburi de profil din țară dar și concurenți din Bulgaria și Ungaria.

În zilele de 9 și 10 iunie s-a desfășurat la Târgoviște cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Național de Înot Masters în organizarea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), concurs la care cel mai în vârstă participant a fost Emil Dan Stoenescu, născut în anul 1929.

Timișoara a fost reprezentată de Soos Vilmos, care a concurat în cadrul categoriei de vârstă 70 – 74 de ani, veteranul amator legitimat la Clubul Sportiv Municipal aliniindu-se la startul a nu mai puțin de 6 probe, câștigate în 5 cazuri, locul întâi și titlul de campion național, bilanț la care a mai adăugat și o medalie de argint.

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Înot: