Timișoreni de la CSM și Înot Masters, 9 medalii de argint și bronz la Naționalul și Internaționalul Masters al Ungariei

Șapte înotători de la două grupări timișorene de profil au urcat în weekend pe blocstarturile unei reuniuni internaționale de natație în țara vecină, patru dintre aceștia cucerind nu mai puțin de 9 medalii.

IMG_2847

 

În zilele de 22 și duminică 23 aprilie s-au desfășurat în localitatea maghiară Hodmezovasarhely întrecerile Campionatului Național și Internațional de Înot Masters al Ungariei, rezervate sportivilor amatori, pasionați de natație. Concursul s-a constituit totodată într-un criteriu de verificare a nivelului înotătorilor înaintea participării la Campionatul Mondial de Înot Masters programat la Budapesta în perioada 14-20 august 2017, competiția dovedindu-se așadar a fi la un nivel de performanță ridicat.

Au participat 434 de înotători amatori din 52 de cluburi reprezentând 4 țări, și anume Austria, România, Serbia și Ungaria, din țara noastră fiind prezenți sportivi din Arad și Timișoara.

Pentru natația de pe malurile Begăi au luat startul 7 înotători din două cluburi, și anume, de la CSM Timișoara, Băcan Cătălina (la categoria de vârstă 40-44 de ani), Kuhn Alexandru (categ. 65-69 ani) și Rusu Mihaela (categ. 50-54 ani), iar de la Clubul de Înot Masters: Dragodan Ana (40-44 ani), Tarta Eleonora (55-59 ani), Gross Agneta (50-54 ani) și Lisețchi Mihai (55-59 ani).

Iar timișorenii au obținut 9 medalii în Ungaria, de argint Rusu Mihaela două și Gross Agneta una, iar de bronz: Kuhn Alexandru (3), Gross Agneta (1), Dragodan Ana (1) și Rusu Mihaela (1).

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Înot: