Timişorenii, 11 locuri I la Reşiţa, la „Cupa Primăverii”

Fără a se uita îngînduraţi în buletin, ci cu spiritul tînăr, uşori la suflet dar totuşi viguroşi în demersul lor, cîţiva amatori de nataţie reprezentînd cluburi timişorene au acaparat 14 medalii în Caraşul vecin, cu ocazia „Cupei Primăverii” la înot masters.

Locuri 1 au obţinut Szuhanek Gheorghe şi Călinescu Severina, fiecare cîte 4, respectiv Kuhn Alexandru, 3, iar Talanga Ildiko a avut clasări pe locurile 2 şi 3, în probe diferite, Târţă Eleonora obţinînd un loc trei. Sportivii timişoreni au obţinut aşadar 14 medalii.

În zilele de 6 şi 7 aprilie s-a desfăşurat laReşiţa ediţia a V-a a concursului ,,Cupa Primăverii,, la înot masters (seniori), la care au participat 80 de înotători reprezentînd 14 cluburi din Reşiţa, Timişoara, Arad, Cluj, Baia Mare, Constanta, Bucuresti, Oradea, Brasov, Ploiesti şi o înotătoare de la ASD Athon Augusta, din Italia.

Timişoara a fost reprezentată de gruparea CSM, prin Szuhanek Gheorghe (categoria 70-74 ani) şi Kuhn Alexandru (60-64 ani), respectiv CIMT, prin Talanga Ildiko (50-54 ani) si Târţă Eleonora (50-54 ani), în vreme ce Călinescu Severina este pe moment legitimată la clubul italian ASD Athon Augusta din Italia.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Înot: