Timișorenii, invitați la un concurs de înot

Timișorenii sunt invitați sâmbătă 14 noiembrie de la ora 12 să participe la “Cupa Euroregiunii DKMT la Înot Masters”, un concurs de înot pentru amatori dedicat adulților. Înscrierile la evenimentul organizat de Clubul de Înot Masters Timișoara se fac on-line până la data de 12.11.2015, ora 23,00. Se pot face înscrieri și la faţa locului, caz în care taxa pentru o probă se dublează. Detalii și înscrieri la http://www.timisoara.inot-masters.ro/cupa-dkmt-2015/.

afis dkmt

 

Programul concursului cuprinde probe de 25 si 100 metri pentru fiecare procedeu, respectiv o proba de 200 m la alegere. De asemenea, se organizeaza probe de stafeta. Competitorii clasati pe primele trei locuri la fiecare proba din cadrul unei categorii de varsta vor primi medalii, iar echipelor de ştafetă clasate pe primele 3 locuri, la fiecare categorie, li se vor acorda diplome.

Probele se vor desfăşura în măsura în care există înscrieri. Se pot înscrie în concurs persoanele care au împlinit 18 ani la data concursului si nu există baremuri de calificare.

Inotul masters implica adulti care practica acest sport ca amatori, participarea, in sine, fiind mai importanta decat rezultatele. Sportivii concureaza pe grupe de varsta: 25-29, 30-34, 35-39, samd, cu categorii de 5 ani, ultima categorie incluzind orice varsta peste 100 de ani.

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Inot MASTERS Timisoara in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Timis si Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Universitatea de Vest.

*

Clubul de Inot MASTERS Timisoara reuneste persoane care au implinit virsta de 18 ani si care au ca pasiune inotul, printre ei numarindu-se fosti sportivi, precum si persoane care nu au practicat niciodata inotul de performanta. Initiativa promoveaza practicarea activitatii sportive de catre adulti, in general, vizind, in acelasi timp, atat pastrarea starii de sanatate, cat si imbunatatirea capacitatii sportive a practicantilor. 

Dealtfel, constituirea acestui club de inot masters a reprezentat o premiera nationala, miscarea de inot masters fiind demarata in Romania de catre clubul din Timisoara cu speranta ca si in alte localitati se vor constitui asemenea cluburi. In prezent, inotul masters mai este practicat in mod organizat in Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj, Galati si Resita. 

Cei interesati, pot obtine detalii pe Internet, la www.timisoara.inot-masters.ro sau la e-mail: inscrieri@timisoara.inot-masters.ro, respectiv, fax: 0356 816 474.

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Înot: