Timișorenii, invitați la un concurs de înot! Cupa Euroregiunii DKMT la înot Masters, cu participare internațională

Timișorenii sunt invitați sâmbătă 26 noiembrie la ora 12 să participe la “Cupa Euroregiunii DKMT la înot Masters”, un concurs de înot de amatori dedicat adulților. Până la acest moment, sunt înscriși participanți din Arad, Baia Mare, Brașov, Csongrad, Oradea, Szentes, Reșița și Timișoara.

Programul concursului cuprinde probe de 25 si 100 metri pentru fiecare procedeu, respectiv o proba de 200 m la alegere. De asemenea, se organizează probe de ștafetă. Competitorii clasați pe primele trei locuri la fiecare proba din cadrul unei categorii de vârstă vor primi medalii, iar echipelor de ştafetă clasate pe primele 3 locuri, la fiecare categorie, li se vor acorda diplome. Probele se vor desfăşura în măsura în care există înscrieri.

afis-dkmt

Se pot înscrie în concurs persoanele care au împlinit 18 ani la data concursului. Nu există baremuri de calificare.

Înscrierile se fac on-line până la data de 24 noiembrie, ora 23:00. Se pot face înscrieri şi la faţa locului, caz în care taxa pentru o probă se dublează. Detalii si inscrieri online: http://timisoara.inot-masters.ro/cupa-dkmt-2016/.

Înotul masters implica adulti care practica acest sport ca amatori, participarea, in sine, fiind mai importanta decat rezultatele. Sportivii concureaza pe grupe de varsta: 25-29, 30-34, 35-39, samd, cu categorii de 5 ani, ultima categorie incluzind orice varsta peste 100 de ani.

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Inot MASTERS Timisoara in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Timis si Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Universitatea de Vest.

Clubul de Inot MASTERS Timisoara reuneste persoane care au implinit virsta de 18 ani si care au ca pasiune inotul, printre ei numarindu-se fosti sportivi, precum si persoane care nu au practicat niciodata inotul de performanta. Initiativa promoveaza practicarea activitatii sportive de catre adulti, in general, vizind, in acelasi timp, atat pastrarea starii de sanatate, cat si imbunatatirea capacitatii sportive a practicantilor. 

Dealtfel, constituirea acestui club de inot masters a reprezentat o premiera nationala, miscarea de inot masters fiind demarata in Romania de catre clubul din Timisoara cu speranta ca si in alte localitati se vor constitui asemenea cluburi. In prezent, inotul masters mai este practicat in mod organizat in Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj, Galati si Resita. 

Cei interesati, pot obtine detalii pe Internet, la www.timisoara.inot-masters.ro sau la e-mail: inscrieri@timisoara.inot-masters.ro.

Clubul de Inot MASTERS Timisoara – MASTERS Timisoara Swimming Club e-mail: contact@timisoara.inot-masters.ro, fax: +40 356 816 474, mobil: +40 722 218 204,

Internet: www.timisoara.inot-masters.ro, FB: https://www.facebook.com/pages/Inot-Masters-Timisoara/186333864711051

Despre inot masters: www.inot-masters.ro

Grupul „Inotatori masters” pe Facebook https://www.facebook.com/groups/133949863314996/

 

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Înot: