Trei înotători amatori de la CSM Timișoara, locuri 1, 2 și 3 la Tótkomlós, la Rózsa Kupa

Conform tradiției, luna iulie programează în calendarul competițional al amatorilor de natație din zonă ediția anuală a întrecerii internaționale de înot masters în aer liber de la Tótkomlós, în Ungaria, dotată cu ”Rózsa Kupa”, ajunsă în 2017 la cea de-a XIII-a reuniune, onorată cu prezența de peste 130 de concurenți de la 27 de cluburi provenind din Germania, România, Serbia și din țara gazdă, grupări printre care și unele timișorene ca de exemplu CSM respectiv Clubul de Înot Masters.

Sportivii amatori de pe malurile canalului Bega au avut parte de o nouă experiență reușită, completată de clasarea pe poziții de podium, în cazul celor de la CSM Timișoara nu mai puțin de șapte, dintre care una pe locul I.

Cătălin Iovin a câștigat proba fluture a categoriei sale de vârstă, obținând totodată și poziții secunde în întrecerile pe 33 de metri la stilul liber respectiv bras, pe când veteranul Gheorghe Szuhanek s-a clasat pe linie al doilea la bras, liber și spate.

Din tripleta celor de la CSM Timișoara, Soos Vilmos a obținut locul 3 la 33 de metri bras și două clasări pe poziția a patra la 33 de metri fluture respectiv mixt, încheind pe 5 la stilul liber.

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Înot: