VIDEO. Gary Hunt câștigă pentru a 7-a oară RB Cliff Diving World Series iar Rhiannan Iffland din Australia a 3-a oară consecutiv

Britanicul Gary Hunt s-a impus în runda finală din Italia a ediției din acest an a circuitului mondial de sărituri în apă RB Cliff Diving World Series iar prin triumful de la Polignano a Mare a urcat la potou pe prima treaptă a podiumului ierarhiei generale, tocmai la momentul oportun, câștigând astfel pentru a șaptea oară titlul, în vreme ce Rhiannan Iffland din Australia și l-a adjudecat pentru a 3-a oară consecutiv.

Primii clasați în ierarhia finală a ediției 2018 în competiția masculină a RB Cliff Diving World Series, de sărituri în ape naturale de pe platforma amplasată la 27 de metri înălțime:

1. Gary Hunt / Regatul Unit… 1010 puncte

2. Steven LoBue / SUA – 950p

3. Jonathan Paredes / Mexic – 790p

4. Michal Navratil / Cehia – 680p

5. Andy Jones / SUA – 570p.

(feminin)

1. Rhiannan Iffland / Australia… 830 puncte

2. Adriana Jimenez / Mexic – 760

3. Lysanne Richard / Canada – 690

4. Jessica Macaulay / Regatul Unit (wildcard) – 600

5. Yana Nestsiarava / Belarus – 510.

Steven LoBue, din SUA, lider al clasamentului general al băieților pe majoritatea parcursului ediției 2018, a pierdut șefia tocmai la cea de-a șaptea etapă a circuitului din acest an, în peninsulă, unde a încheiat al doilea, coborând pe poziția secundă și în ierarhia finală, urmat de mexicanul Jonathan Paredes, al treilea la Polignano a Mare dar și la general. Un nou triumf așadar pentru Hunt, tocmai în cea de-a X-a ediție a competiției, aniversară, după un debut modest de sezon pentru insular.

Rocadă în frunte și la fete, Iffland păstrându-și laurii grație succesului din peninsulă, pe când Adriana Jimenez, a patra la Polignano a Mare, a coborât pe 2 în clasamentul general final la feminin, urmată de Lysanne Richard din Canada, care a prins podiumul ediției 2018, ”bronz” pe locul 3, mulțumită clasării pe poziția a doua în Italia.

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

Acest articol a fost publicat în Înot și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Înot: