Vlad Tabora (CSȘ1 Timișoara), campion național de triatlon modern, iar colega de club Andreea Hojda, vicecampioană a României

Juniorii timișoreni au mai urcat pe podiumul de premiere și în cea de-a cincea și ultima zi a triplexului sub egida Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, constînd în Campionatul Național de seniori și juniori la înot și Campionatele Naționale de Biatlon precum și Triatlon Modern, în ultima dintre competiții, astăzi, Vlad Tabora triumfînd la categoria 16 ani iar Andreea Hojda încheind a doua la 11-12 ani.

Vlad Tabora, concurînd la categoria 16 ani, a cucerit locul I și titlul de campion național de triatlon modern, în vreme ce colega sa tot de la CSȘ1 Timișoara, Andreea Hojda, antrenată și ea de profesorul Ioan Bădesccu, a încheiat a doua, devenind vicecampioană a țării la categoria 11-12 ani.

Hojda cucerea ieri titlul național la Biatlon, adică alergare pe 1.000 metri și înot pe 100 metri, iar astăzi a fost aproape de triumf și la triatlon modern, astfel încît a prins lotul național de juniori în urma reușitelor de la baza Olimpia din București.

Competiția de triatlon modern constă în întreceri în probe de înot, tir și cros.

Astăzi a fost și ultima zi a Campionatului Național de înot pentru seniori și juniori, Sergiu Deznan ocupînd locul 2 în finala B și 10 la general pe 50 metri liber, respectiv locul 3 în finala B și 11 în ierarhia probei de 400 metri liber. Deznan are 20 de ani și înoată pentru CSM Timișoara, avînd foarte bune prestații în cele 5 zile ale naționalului de înot, cu cîteva calificări în finalele A. Competiția s-a derulat în bazinul olimpic din Complexul Sportiv Național ”Lia Manoliu”.

Copiii Timișoarei de la CSȘ1 se vor alinia în următoarea competiție la Brăila, în Campionatul Național de 11-13 ani, pe 4-7 iulie.

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 1

 


Ultimele articole din categoria Înot: