Cea de-a IV-a ediție a Cupei Familiei la înot, sâmbătă de la 10,30 în Bazinul Bega

Copii, părinți și bunici au ocazia să înoate împreună cu ocazia Cupei Familiei la înot. Cea de-a patra ediție a acestui eveniment pentru toate generațiile are loc sâmbătă 13 mai de la ora 10:30 la bazinul acoperit de 25 de metri cu 6 culoare al Complexului Sportiv Bega din Zona Circumvalațiunii din Timișoara.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (celebrata anual in 15 mai), scopul sau fiind intarirea legaturilor intre generatii prin petrecerea placuta in comun a timpului liber. In acelasi timp, el reprezinta si o oportunitate de promovare a practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate.

Spre deosebire de competitiile traditionale de inot, probele se desfasoara numai pe echipe, programul evenimentului incluzand, printre altele: stafetă 2 generaţii (copil-părinte) – 2 x 25 m, stafetă o generaţie (soţ-soţie) – 2 x 25 m, stafetă cu obstacole (înot pe lăţimea bazinului) – 2 x 15 m, etc. Participantii pot utiliza orice procedeu de înot. Prezentarea detaliata a evenimentului se gaseste la http://www.timisoara.inot-masters.ro/cupa-familiei-editia-a-vi-a-2017/

Toate echipele participante vor primi un certificat de participare. Familia care va obtine cele mai multe puncte din participari la probe va primi Cupa Familiei.

Din dorinta de a oferi comunitatii locale un eveniment cat mai atractiv, si editia de anul acesta, cu ajutorul unor apreciati colaboratori, are un program mai divers. Gazda evenimentului este Roxana Morun de la TVR Timisoara. Pentru cei mai mici dintre participanti, organizatorii pregatesc cateva surprize placute.

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Înot Masters Timişoara in colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport – Universitatea de Vest din Timişoara si Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş.

Clubul de Inot MASTERS Timisoara reuneste persoane care au implinit varsta de 18 ani si care au ca pasiune inotul, printre ei numarindu-se fosti sportivi, precum si persoane care nu au practicat niciodata inotul de performanta. Initiativa promoveaza practicarea activitatii sportive de catre adulti, in general, vizand, in acelasi timp, atat pastrarea starii de sanatate, cat si imbunatatirea capacitatii sportive a practicantilor. Clubul functioneaza in regim de auto-sustinere financiara.

Constituirea Clubului de Inot MASTERS Timisoara a reprezentat o premiera nationala, miscarea de inot masters fiind demarata in Romania de catre clubul din Timisoara cu speranta ca si in alte localitati se vor constitui asemenea cluburi. In prezent, cluburi de inot masters mai functioneaza in Arad, Baia Mare, Brasov, Campina, Cluj, Galati, Ploiesti si Resita. 

Cei interesati, pot obtine detalii pe Internet, la www.timisoara.inot-masters.ro sau la e-mail: inscrieri@timisoara.inot-masters.ro, respectiv, fax: 0356 816 474

Acest articol a fost publicat în Judo, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Judo: